M. Barth 14.
R. Boreš 52. (vl.)
L. Horák 55.
J. Vedlich 88.
4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:00

16.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín porazil první Rotavu


Branky


14. M. Barth , 52. R. Boreš (vl.) , 55. L. Horák , 88. J. Vedlich
0

Merklín v úvodních dvou zápasech jarní části získal tři body za jednu výhru a stejný počet proher a v dalším kole hostil na domácí půdě tým Rotavy, která dokázala dvakrát zvítězit. Zápas mezi Merklínem a Rotavou nakonec přinesl jasný výsledek, který vyzněl lépe pro domácí celek, který nejenže byl aktivní, ale dokázal využívat také své šance.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili lépe domácí, kteří se už ve 14. minutě ujali zaslouženého vedení, o které se postaral Michal Barth poté, co dostal balón do běhu a přesnou střelou k tyči poprvé rozvlnil síť Borešovy branky. Postupem času se hra vyrovnávala a Dobeš ve svatyni Merklína musel dvakrát odvracet balón z brankové čáry. Nepříjemné zranění si pak ve 26. minutě přivodil kapitán domácích Mikuláš Švajka, jenž si s největší pravděpodobností přetrhal vazy v koleni. Zbytek první půle se dohrál za dílčího stavu 1:0.

 

Do druhé půle šla Rotava s tím, že se pokusí co nejrychleji vyrovnat a případně strhnout vedení na svojí stranu. Jenže tento plán zmařil už ve 52. minutě hostující brankář Rostislav Boreš. Domácí totiž házeli aut přímo na bránu a Borešovi propadl míč mezi rukama až za jeho záda a bylo to rázem 2:0. Třetí branka domácích borců navíc na sebe nenechala dlouho čekat. Za další tři minuty totiž přiletěl centr z levé strany přímo na hlavičku Libora Horáka, který zvýšil na propastných 3:0. Merklín byl v zápas aktivnější a nechal na hřišti srdce. Rotava si proti dobře organizované obraně domácího týmu nevěděla rady a nakonec nedokázala vsítit ani jednu branku. A když se navíc dvě minuty před koncem trefil Jan Vedlich, který utekl po lajně a svojí akci pečetil gólem, bylo stanoven konečný výsledek na 4:0.



Ohlasy k zápasu


EP Merklín
Milan Vlčko: Do utkání jsme vstoupili o dvě stě procent lépe než ve Žluticích a všichni se snažili a nechali tam srdce. Ve 14. minutě jsme dali krásný gól, kdy dostal balon Michal Barth do běhu a střelou k tyči nás dostal do vedení. Po této čtvrthodině začali hosté ukazovat, že jsou právem na prvním místě a nás podržel gólman Milan Dobeš, kdy dvakrát zasahoval na brankové čáře. Asi ve 30. minutě se nám zranil kapitán Švajka, který byl převezen do nemocnice a má přetržené vazy v koleni, což nás oslabilo. Do poločasu, než si kluci sedli na nové posty, tak to bylo vyrovnané a byly šance na obou stranách. O poločasu jsme si řekli co kdo má hrát a měli jsme výborný vstup do druhého poločasu, kdy jsme vhazovali aut a gólmanovi to propadlo mezi rukama. Podle mě to Rotavu položilo a za dalších pět minut jsme dali další gól po centru z levé strany, kdy hlavičkoval Horák. Od té chvíle mi přišla Rotava odevzdaná a my jsme si hlídali výsledek a navýšili jsme na 4:0. Chtěl bych říct, že to byl pěkný zápas, bylo hodně diváků a zaslouženě jsme vyhráli. Rotava porážku zkousla velmi dobře a soupeř přiznal, že jsme byli lepším týmem.

TJ Rotas Rotava
Petr Rohan: Domácí vyhráli naprosto zaslouženě. Byli důraznější, rychlejší, pohyblivější v prostoru hřiště a dokázali dokonale využít rozměry domácího prostředí. My jsme se po prohrané první půli pokusili o tlak, tedy chtěli jsme se pokusit o tlak, ale v prvních osmi minutách jsme obdrželi dvě branky po autových vhazováních a bylo po zápase. My se neustále potýkáme s vyloučenými hráči, že nemůžeme hrát v kompletní sestavě, ale neberu to jako výmluvu a domácí vyhráli naprosto zaslouženě.



Sestavy


EP Merklín
M. Dobeš [-] - M. Sýkora [-] (85. M. Wöllner [-] ) , M. Barth [-] (75. P. Chomát [-] ) , P. Veselý [-] , F. Hladík [-] , L. Horák [-] , J. Vedlich [-] , J. Kučera [-] , J. Vodrážka [-] , P. Hladík [-] , M. Švajka [-] (26. M. Denčev [-] )

TJ Rotas Rotava
R. Boreš [-] - M. Havel [-] , P. Böhm [-] , J. Klepáček [-] (73. L. Szolar [-] ) , R. Prokop [-] , M. Jandora [-] , J. Hanzlík [-] , R. Hesoun [-] (75. T. Větrovec [-] ) , F. Šebeš [-] , L. Vázler [-] (87. P. Slabý [-] ) , V. Vinš [-]

ŽK: 36. J. Vodrážka , 54. M. Barth - 29. L. Vázler , 33. M. Jandora .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - BUŠEK Josef, GODŽA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.