Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:00

16.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chyše je při chuti! Březové nasázela osmičku


Branky


0

Jestli se někomu na začátku jara střelecky a bodově daří, tak je to Chyše. Ta dokázala jak v prvním, tak i ve druhém zápase zvítězit shodně 4:1 a svoji chuť si chtěla přivézt i na hřiště do Březové. A také se tomu tak stalo. Březová se třemi dorostenci v základu neměla proti rozjeté Chyši žádnou šanci a nakonec jí podlehla v poměru 1:8.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty utkání byl hostující celek z Chyše aktivnějším a vytvořil si několik příležitostí ke skórování. Brankový účet zápasu byl nakonec otevřen v 18. minutě, kdy Erichu Laurichovi přistrčil pohledně míč Dvořák a pro prvně jmenovaného nebyl problém rozvlnit síť soupeřovy brány. Chyše se ale z vedení neradovala dlouho. Při hezké akci dostal přihrávku Mikeska, jenž jedním dotekem mezi obránci prostrčil míč na Marka Tišla, který s přehledem vedle brankáře srovnal na 1:1. Se Sokolem však vyrovnávací branka nic neudělala a jakoby ho vybídla ještě k větší aktivitě. Už ve 25. minutě totiž poslal svůj celek do vedení Miroslav Dorňák. Hosté si následně vytvořili ještě několik jasných příležitostí, které však vychytal výborný Starý v brance Březové.

 

Starý se musel za svá záda dívat častěji ve druhé půli a to rovnou šestkrát. Chyše se drala do zakončení, vytvářela si jednu tutovku za druhou a na jejich střelecké počiny by byl krátký i Petr Čech. V 61. minutě se dostali hosté do dvoubrankového trháku zásluhou Jaroslava Lábra, který o pár minut později ještě zvyšoval na 4:1. Pak se dvakrát za sebou prosadil Miroslav Dorňák a byl na světě první hattrick zápasu. Na 7:1 zvyšoval Jiří Hanzlíček a vypadalo to, že za takového stavu utkání také skončí, jenže pak přišla poslední rána Jaroslava Lábra, který svým třetím přesným pokusem napodobil Dorňáka a přidal se mezi hattrickové střelce. Březová tak prohrála s Chyší jednoznačně 1:8.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová B
Václav Zeman: Soupeř nás přehrál od první do devadesáté minuty. Myslím si, že osm gólů, co jsme dostali, bylo ještě málo, protože náš brankář chytil dalších osm tutovek. Chyše prokázala, že je výborné mužstvo a má v týmu polovinu zkušených hráčů, kteří nás nenechali hrát. Další polovina zase byla na nás tak rychlá, že jsme nestíhali. Hodně toho ještě soupeř zahodil. my jsme hráli sice se třemi dorostenci, ale to není žádná omluva.

TJ Sokol Chyše
Josef Šrámek: První poločas skončil jenom 2:1, kdy jsme se ujali vedení po brance Lauricha, kdy mu to krásně prostrčil za obranu Dvořák, který nastoupil po zranění po dlouhé době v základu. Pak jsme udělali chybu a nechali jsme jejich hráče projít přes naší obranu. Naštěstí jsme se hned na to ujali vedení. V té první půli jsme měli šancí na minimálně deset branek, bohužel naše produktivita byla velmi slabá. Naštěstí jsme se ve druhé půli probrali a po prvních minutách jsme udeřili a dávali jsme víceméně jeden gól po druhém, kdy se zvýšila naše efektivnost. Při vší úctě k soupeři, byl výsledek ještě milosrdný, protože jsme měli dát minimálně o čtyři góly více. Jde vidět, že má soupeř mladý tým doplněný o dorostence a my jsme je přehráli v kombinaci, to byl zásadní rozdíl. Myslím si ale, že pokud Březová takhle zůstane, tak do budoucna budou mít dobrý tým. Za nás spokojenost.



Sestavy


FK Olympie Březová B
T. Starý [-] - M. Kaciašvili [-] (75. J. Neuer [-] ) , J. Bolen [-] , J. Kurčenko [-] (46. P. Pivarči [-] ) , P. Kovár [-] (11. R. Drozd [-] ) - D. Šarišský [-] (36. P. Prečan [-] ) , J. Machálek [-] , V. Träger [-] , J. Hořejší [-] , J. Mikeska [-] - M. Tišl [-] (65. L. Fröhlich [-] ) -

TJ Sokol Chyše
D. Metlička [-] - J. Hanzlíček [-] , J. Kadlec [-] , R. Záluský [-] , O. Kubinec [-] - V. Dvořák [-] (75. P. Tichý [-] ) , M. Bouška [-] , J. Lavička [-] - J. Lábr [-] , M. Dorňák [-] (89. T. Váňa [-] ) - E. Laurich [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Štěřík Filip - ŠMAT Robert, ŠMAT David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.