M. Klemera 28. (vl.)
1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:00

15.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vintířov navázal na výkon v prvním zápase a porazil Loket


Branky


28. M. Klemera (vl.) - 39. M. Jonáš , 42. M. Jonáš , 83. M. Klemera , 89. M. Jonáš
0

Loket v prvním jarním utkání remizoval na hřišti bochovského SMB a bodový přínos očekával i v 15. kole, kdy přivítal na domácí půdě Vintířov. Ten ale odehrál výborné utkání proti favorizované Rotavě a svoji formu si přivezl i do Lokte, který porazil rozdílem tří branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráči se od první minuty tlačili do útočení a hostující obrana měla co dělat, aby útočné návaly ubránila. Loket si vytvořil několik brankových příležitostí, jenže brankář Střimelský dlouho odolával. Krátký byl až na tečovanou střelu z přímého kopu, kterou posunul za jeho záda Michal Klemera. Loket se tak dostal do jednobrankového vedení, které mohl navýšit, jenže to by musel využívat svých brejkových příležitostí. Do konce poločasu dokázal Vintířov utkání otočit ve svůj prospěch, jelikož využíval toho, co loketští hráči nedokázali, tedy brejkových situací. O první branku hostujícího týmu se v 39. minutě postaral Miroslav Jonáš, který se prosadil ještě jednou a to o tři minuty později.

 

 

Loket do druhého poločasu nastoupil s tím, že musí minimálně vyrovnat jednobrankovou ztrátu. Tlačil se do útoku, jenže proti výborně hrající obraně Vintířova bylo velmi obtížné se prosadit. Navíc se hosté dostali v 83. minutě do dvoubrankového trháku. Po rohovém kopu se odrazil míč k Michalu Klemerovi, který přesně věděl, co udělat a zvýšil na 1:3 z pohledu domácích. Minutu před koncem navíc dovršil hattrick Miroslav Jonáš a bylo, jak se říká, hotovo. Loket tak nenavázal na utkání v Bochově a na domácí půdě prohrál s Vintířovem v zápase o šest bodů v poměru 1:4.



Ohlasy k zápasu


FK Loket
Marian Kolesnáč: Ve dvacáté minutě jsme po obrovských šancích vedli 1:0, i když to mělo být už 3:0. Neproměnili jsme ale samostatné nájezdy. Měli jsme čtyři tutovky, dali jsme jeden gól. Samozřejmě platí pravidlo nedáš, dostaneš. Do poločasu jsme dostali dva góly po samostatných brejcích. Najednou jsme prohrávali 1:2. Od toho se odehrával druhý poločas, kdy jsme museli, soupeř ne. My jsme pětatřicet minut hráli do plných, soupeř měl rychlé brejky. Deset minut před koncem jsme dostali z rohu na 1:3 a tím se všechno sesypalo. Pak byla ruka soupeře ve vápně, následný brejk a dostali jsme na 1:4. Místo toho, aby to bylo suverénní vítězství, tak jsme z toho udělali bramboračku.

TJ Baník Vintířov
Pavel Vašek: Celé utkání to bylo z obou stran plné nepřesností a bylo vidět, že jde o hodně. Hrálo se o šest bodů. Nakonec jsme to zvrátili na naší stranu. Na koukání to moc nebylo.



Sestavy


FK Loket
P. Franz [-] - L. Pražák [-] , J. Onyedikachi [-] , M. Kolesnáč [-] , M. Ferko [-] , H. Falář [-] , M. Fronk [-] , R. Ungr [-] (85. M. Kolesnáč [-] ) , F. Srnka [-] (83. T. Kafka [-] ) , Z. Truhlář [-] , M. Čáp [-] (47. T. Klásek [-] )

TJ Baník Vintířov
J. Střimelský [-] - M. Jonáš [-] , R. Bečvář [-] , P. Hnojílek [-] (46. L. Gašpar [-] ) , J. Duplinský [-] , M. Kavur [-] , J. Ševc [-] , Z. Šimek [-] , P. Žemlička [-] , J. Macák [-] , M. Klemera [-]

ŽK: 40. J. Macák , 77. J. Duplinský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vasilko Jan - SIEBER Josef, CVRK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.