2:3
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hroznětín nebodoval ani tentokrát. Březová si odváží všechny body


Branky


0

Hráči Hroznětína v prvním jarním utkání prohráli a stejně na tom byli i fotbalisté z Březové, kteří právě do Hroznětína v rámci 15. kola I. A třídy zavítali. V očekávání byl tedy vyrovnaný boj, což se také potvrdilo. Více branek ale nakonec vsítili hosté, kteří si tak domů odváží tři body.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání se začalo lépe vyvíjet pro domácí tým, který se už v 10. minutě ujal vedení zásluhou Jakuba Provazníka. Hroznětín byl po vstřelené brance na koni a snažil se o navýšení náskoku, jenže zabezpečená obrana hostující Březové mu to v žádném případě nechtěla dovolit. Když se navíc Hroznětínu nedařilo vstřelit druhou branku, přišlo vyrovnání. O to se postaral Martin Utíkal, jenž vystřelil z přímého kopu tak nepříjemně, že míč brankáři Ramsovi odskočil tak, že zapadl až za brankovou čáru. Z nepříjemného vyrovnání se ale Hroznětínští oklepali a už za pět minut se dostali opět do vedení zásluhou Michala Gajdoše. Konec poločasu byl ale hektický a to znamenalo další vyrovnání Březové. Do brejku se totiž dostal Utíkal, jenž našel ve vápně Radka Büchnera, který poslal míč placírkou přesně k tyčce. 

 

Ve druhém poločase byl obraz hry stejný jako v tom prvním. Hroznětín tvořil hru, tlačil soupeře, jenže obrana Březové fungovala na výbornou a soupeři prostě neumožňovala vytvoření si větší brankové příležitosti a čekala na brejkovou situaci. Ta přišla už v 54. minutě. Utíkal rozehrál ze své půlky na Pivarčiho, ten hlavou prodloužil na Philippeho Prečana, který pelášil sám na brankáře Ramse. Ačkoli věkem ještě dorostenec dokázal Prečan zkušeně zakončit podél ochránce svatyně Hroznětína a poprvé překlopil vedení na stranu Březové. A ta si ho pohlídala až do samého závěru zápasu i přesto, že čtvrt hodiny před koncem byl vyloučen za kopnutí protihráče střelec první hostující branky Utíkal.



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Březová B
Václav Zeman: Domácí byli celkem celý zápas lepší a měli převahu v poli, ale my jsme hráli ze zajištěné obrany a myslím si, že jsme je celý zápas nepustili do větších šancí, i když nějaké tam byly. Moje mužstvo pracovalo velice dobře v obrané fázi. Nechali jsme je sice hrát, ale hrozili jsme brejkama, které se nám dařili a tak také padl třetí gól, který rozhodl zápas. Domácí nás trochu herně přehrávali, ale nakonec jsme si výhru i trochu zasloužili.



Sestavy


TJ Olympie Hroznětín
J. Rams [-] - E. Hůrka [-] (79. M. Mičkanin [-] ) , J. Eret [-] (65. T. Koch [-] ) , M. Schneider [-] , M. Gajdoš [-] , J. Klas [-] , D. Zburník [-] , J. Provazník [-] , L. Hořt [-] , D. Ondráček [-] (85. M. Benda [-] ) , Z. Řáda [-]

FK Olympie Březová B
Z. Zeman [-] - R. Büchner [-] (43. P. Prečan [-] ) , M. Utíkal [-] , D. Šarišský [-] (63. J. Mikeska [-] ) , V. Träger [-] , J. Hořejší [-] , P. Pivarči [-] , J. Kurčenko [-] , P. Zbořil [-] , M. Kaciašvili [-] , P. Kovár [-]

ŽK: 18. Z. Řáda . ČK: 75. M. Utíkal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sieber Josef - VASILKO Jan, GARDOŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.