J. Horák 31. (vl.)
V. Kohout 49.
3:2p.
(1:1)
20. P. Kubenka (p.)
76. P. Kubenka
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jedloměnice potrápily favority


Branky


31. J. Horák (vl.) , 49. V. Kohout - 20. P. Kubenka (p.) , 76. P. Kubenka
0

Domácí favorit či papírově silnější celek, v tomto zápase nebylo moc znát že je postaven o osm míst výše, každý čekal že domácí si se soupeřem jasně poradí ale mílili se a proto si Jedloměnice odváží cenný bod a mohli mít dva ale o druhý přišli v penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedloměnice vzdorují

V prvním poločase se toho moc zajímavého nestalo vyrovnaný stav vydržel jen do dvacáté minuty. Kdy se do vedení dostal tým hostí z Jedloměnic a střelcem byl hráč s číslem třináct Petr Kubenka. Vyrovnání přišlo v třicáté první minutě kdy si vlastní gól vstřelil hráč s číslem devět Jan Horák vyrovnání bylo na světě. Dokonce poločasu se už nic zajímavého neudálo a tudíž tento poločas skončil za nerozhodného stavu 1:1 kdy obě branky vstřelili hostující hráči do správné branky se trefil Petr Kubenka a do své branky se trefil Horák.

Vyrovnání přišlo 14. minut před koncem

Stav 1:1 vydržel jen do čtyřicáté deváté minuty kdy se konečně prosadil domácí hráč a jejím prvním střelcem byl hráč s číslem devět Václav Kohout. Od té doby se tohto v tomto utákní dělo více v bločku pana rozhodčího, který tahal jednu žlutou za druhou celkem jich vytáhl šest a to v poměru dvě na domácí straně a čtyři na hostující straně. Vyrovnávací branka přišla v sedmdesáté šesté minutě z kopačky Petra Kubenky, který vstřelil druhou branku a vyrovnal na 2:2. Tento zápas se už poté jen dohrával a hráči byly smířeni s penaltami. Kde zápas nakonec skončil. Tento zápas si zasloužil remízu a to se také stalo, což je pro oba týmy dobré že mají alespoň po bodu. Takže konečný výsledek byl 2:2.

Kohout rozhodl

Penalty rozhodl Václav Kohout, který rozhodl svým kopem ve prospěch domácích penalty skončili v poměru 4:3.



Ohlasy k zápasu


FC Horky nad Jizerou
Kohout Václav(střelec): Dva body jsou dobré utkání se nám moc nevydařilo, ale body jsou pozitivní znaménko na tomto mači.Jsem rád za gól a penaltu ale tři body by byly lepší.




Sestavy


FC Horky nad Jizerou
P. Strazzer [-] - Z. Zahálka [-] , J. Malík [-] , D. Borsuc [-] (79. J. Štěch [-] ) - J. Šmidrkal [-] , R. Šimek [-] , J. Lukáš [-] , L. Krajčí [-] , L. Cepka [-] , V. Kohout [-] - B. Nádeníček [-]

TJ Sokol Jedomělice
D. Borský [-] - M. Janda [-] , M. Zahradník [-] , V. Hora [-] , J. Petržílka [-] , P. Kubenka [-] , B. Mrština [-] (39. R. Knotek [-] ) , M. Buzek [-] , J. Horák [-] , R. Knotek [-] , J. Průcha [-]

ŽK: 55. J. Malík , 89. J. Lukáš - M. Buzek , 53. J. Horák , 55. J. Průcha , 65. M. Zahradník , 86. P. Kubenka , 89. R. Knotek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Zuska Oldřich - PALEK Michal, DUCKÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.