Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 16:30

25.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pětigólový Libosvár dirigoval koncert Poličné


Branky


0

Poličná si na domácí půdě pochutnala na Tygrech z Lužné. Pěti brankami se blýskl útočník Petr Libosvár, jemuž jako dvorní nahravač sloužil parťák z útoku Matěj Šedý. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí útočník Libosvár stihl za poločas vstřelit 5 branek

Poličná doma přivítala trápící se, jistě sestupující Lužnou. Domácí vstoupili do utkání výborně, dobře kombinovali, hostující obránci si nevěděly rady s náběhy domácích rychlíků. Přesto šli do vedení Tygři. Po rychlém autu a následném faulu se z pokutového kopu prosadil Miroslav Smolek, brankář Včelný si na míč sáhl, ale vyrazit jej nedokázal – 0:1. Poličnou inkasovaná branka nerozhodila a o šest minut později srovnala z kopačky Petra Libosvára. Ten samý hráč zajistil domácím první vedení v utkání o devět minut později – 2:1. O dalších sedm minut později z toho byl hattrick, Matěj Šedý opět unikl hostujícím obráncům a svému kolegovi z útoku znovu naservíroval míč jako na zlatém podnose – 3:1. Lužná postupně odpadala a jen přihlížela, jak se domácí hráči baví fotbalem a střílí jednu branku za druhou. Nejprve se ve 40.minutě postavil po faulu k pokutovému kopu brankář Radek Včelný, jenž se nemýlil – 4:1. O dvě minuty později se počtvrté v utkání trefil Petr Libosvár, znovu po přihrávce dvorního nahravače Matěje Šedého, a tři minuty na to si oba hráči akci zopakovali, Libosvár tak svou pátou trefou v prvním poločase zvýšil už na 6:1. 

Tygři v Poličné příliš nekousali

Druhá půlka už se hrála v poklidném tempu, domácí už se nikam nehrnuli a hráli se zataženou ruční brzdou. Postupně se ještě prosadil Radek Capil a dvě minuty před koncem Zbyněk Žilinský. Hosté se snažili s nepříznivým výsledkem něco udělat, ale na Poličnou to nestačilo. Hosté nevyužili ani dvacetiminutovou přesilovou hru, domácí totiž kvůli zraněním dohrávali v desíti. Poličná tak potvrdila roli favorita a Lužnou rozdrtila vysoko 8:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Poličná
Marek Vala - trenér: "Vstoupili jsme do zápasu dobře, měli jsme dobré kombinace, náběhy, se kterými si soupeř nevěděl rady. Měli jsme plno šancí, trefili jsme tyčku. Po faulu a penaltě šli hosté do vedení, ale my jsme nepřestali hrát a chvíli na to jsme otočili na 2:1. Pak se to roztrhlo a přidali jsme další čtyři góly. Matěj Šedý unikal obráncům a servíroval míče před prázdnou branku Petru Libosvárovi, který to z první uklízel, s Lužnou mu to lepilo. Druhá půlka byla udržovací, snažili jsme se dát góly, ale s pocitem, že vedeme o tolik, nám chyběl drive, bylo to překombinované. Musím hosty pochválit, měli dobrý mančaft, i přes nepříznivý výsledek chtěli pořád hrát aktivně a dávat góly."




Sestavy


TJ Poličná
R. Včelný [-] (72. Š. Šedý [-] ) - J. Bártek [-] (32. R. Bártek [-] ) , J. Orság [-] , M. Capil [-] , D. Žarlok [-] - T. Marek [-] (46. Z. Žilinský [-] ) , R. Capil [-] - M. Šedý [-] - P. Libosvár [-] , R. Kapusta [-] , P. Bártek [-]

Lužná
Š. Srba [-] - J. Maršálek [-] , R. Beňo [-] , R. Hruška [-] - P. Matyáš [-] , M. Smolek [-] , P. Tajzler [-] - J. Filgas [-] - R. Filgas [-] , A. Kurtin [-] , J. Baroš [-]

ŽK: 81. M. Šedý - 39. J. Maršálek , 62. J. Filgas .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DOSPĚL Vladimír - BRHEL František (N), TVRDÝ Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.