Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

23.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužná znovu odpadla fyzicky a z Horní Bečvy odváží sedmičku


Branky


0

Horní Bečva zejména díky druhému poločasu svého soka přehrála a zvítězila jednoznačně 7:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tygři stačili pouze 45 minut

Horní Bečva přivítala na svém hřišti Lužnou, která se v posledních týdnech hodně trápí. Tygři v prvních poločasech sekundují leckterému soupeři, ale v těch druhých odpadnou fyzicky a nakonec schytají ostudný debakl. Stejně tak tomu bylo i v neděli. Pojďme však postupně. Domácí nastoupili do zápasu výborně a hned v 11. minutě otevřeli gólový účet zápasu, prosadil se Martin Ondruch – 1:0. Po úvodní brance přišlo mírně uspokojení, domácí se přizpůsobili hostující hře a utkání tak nebylo příliš atraktivní. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0.

Ondruch, Hejný ani Bártek se hattricku nakonec nedočkali

Lužná v první půli svému soupeři sekundovala, v tom druhém však totálně odpadla. Bečvané toho využili a začali přidávat branky jako na běžícím páse. Druhá branka přišla v 48. minutě, po křídelní akce a následném centru se podruhé v zápase trefil Martin Ondruch – 2:0. O šest minut později domácí utekli na rozdíl tří gólů, tentokrát se po křídelní akci trefil za záda bezmocného brankáře Nováka útočník Petr Hejný – 3:0. Ihned po rozehrávce se domácí postarali o čtvrtou trefu, tentokrát z kopačky Ondřeje Bártka – 4:0. Hosté vůbec nestíhali, spokojili se s dalším debaklem a tak dále přihlíželi, jak se postupně trefil Vašut, Hejný a Bártek. Lužná alespoň snížila, Ručkovi překazil čisté konto David Janošík. Domácí trojice Ondruch-Bártek-Hejný se poté snažila o hattrick, ale ani jednomu hráči se nakonec nepoštěstilo. Bečvu to mrzet nemuselo, odevzdané Tygry porazila vysoko 7:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Bečva
Pavel Roman - kapitán: "My jsme věděli, že můžeme vyhrát vysokým rozdílem, ale v prvním poločase jsme se přizpůsobili jejich hře. O poločase jsme si řekli, že to můžeme zlepšit, hlavně zakončení a nakonec se povedlo. Hosté byli unavení a odpadli. Kluci chtěli hattrick, ale asi nechtěli přispět do kasičky."




Sestavy


TJ Sokol Horní Bečva
D. Jurča [-] - M. Ondruch [-] , T. Vaníček [-] , J. Vašut [-] , J. Solanský [-] (62. P. Dobeš [-] ) , P. Hejný [-] , J. Grenar [-] (62. S. Ondruch [-] ) , D. Opálka [-] , L. Roučka [-] , O. Bártek [-] , P. Roman [-]

Lužná
M. Novák [-] (73. J. Baroš [-] ) - J. Maršálek [-] , R. Beňo [-] , D. Janošík [-] , R. Hruška [-] - P. Matyáš [-] , M. Smolek [-] , P. Tajzler [-] , J. Janiš [-] - J. Filgas [-] , R. Filgas [-] -

ŽK: 70. D. Janošík .
Hráči zápasu: O. Bártek , P. Hejný , M. Ondruch .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: ŽMIJÁK Radim - TŘEŠTÍK Michal (N), HROMADA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.