Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

22.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužná opět nezvládla druhý poločas a v přestřelce prohrála


Branky


0

Celkem jedenáct branek bylo k vidění v Lužné. Domácí vyhráli první poločas, ale v druhé půli znovu odpadli fyzicky a nakonec na  rezervu Karlovic nestačili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla 7 branek!

První poločas nabídl vyrovnanou partii a také gólové hody. O zábavu bylo postaráno hned od úvodního hvizdu. Skóre se poprvé měnilo ve 14. minutě, po pravé straně se protáhl Pavel Maliňák a hosté vedli 1:0. Tygry inkasovaná branka nepoložila, ba naopak. Ve 23. minutě totiž po chybě jednoho z hostujících obránců vyrovnal Jan Filgas – 1:1. Namotivovaní domácí dokonce otočili skóre ve svůj prospěch, ve 33. minutě brankáře Bila překonal Petr Matyáš – 2:1. Lužná se ale z vedoucí branky neradovala příliš dlouho, o necelé dvě minuty později se z přímého kopu trefil přesně kanonýr Martin Šimák a bylo srovnáno – 2:2. Bláznivá přestřelka pokračovala, o dvě minuty později si na centr naběhl kapitán Martin Šimák, jenž druhou brankou v zápase dostal vedení zpět na stranu hostů – 2:3. Chybující obrana Karlovic ale neměla svůj den a domácí tak opět srovnali a následně šli podruhé v utkání do vedení. Nejprve se prosadil druhým gólem v utkání Jan Filgas, na kterého navázal Miroslav Smolek – 3:3, 4:3. Výborný první poločas tak nabídl sedm branek, do šaten odešli v lepší náladě domácí. 

Počet gólů se zastavil na čísle 11

Karlovice však věděly, že pokud budou pokračovat v trpělivé hře, tak vrátí vedení opět na svou stranu. A to se také povedlo. Domácím opět došly v druhé půli síly a bylo jen otázkou, kolik branek aktivní hosté vstřelí. Vyrovnání obstaral ve 49. minutě druhou trefou v utkání skvěle hrající Pavel Maliňák – 4:4. Poté přišel festival zahozených šancí, v jehož hlavní roli byl kapitán Šimák, který neproměnil tři jasné tutovky. Hosty to ale nepoložilo a v 70. minutě se dočkali důležitého gólu, který se nakonec ukázal jako vítězný, obstaral jej Adam Mynarčík – 4:5. Unavené hosty nakonec ještě pár minut před koncem potrestal dvakrát Jan Langer – 4:6, 4:7. Bláznivou přestřelku tak do vítězného konce dotáhli hosté, kteří zvítězili 7:4. 



Ohlasy k zápasu


Lužná
David Mišun - manažer: "V prvním poločase jsme byli vyrovnaným soupeřem a vedli jsme 4:3. Bohužel kvůli individuálním chybám a kvalitnímu útoku dokázalo VKK vytěžit z našich chyb maximum. Zaslouženě otočili zápas. Druhé poločasy, jak bývá naším zvykem, bývají slabší, zejména kvůli fyzické kondici. Nakonec to dopadlo tak, jak to dopadlo."

FC Velké Karlovice+Karolinka B
Adam Mynarčík - záložník: "V prvním poločase jsme udělali hodně chyb, nejprve v obraně a poté i v útoku, kde jsme neproměnili šance. Ve druhé půli jsme už ale byli lepším týmem. Domácím došel dech a my, i když jsme opět neproměnili hodně šancí, jsme i na úkor toho vstřelili další 4 góly a došli jsme si pro 3 body."



Sestavy


Lužná
M. Novák [-] - R. Hromada [-] , J. Maršálek [-] , P. Tajzler [-] (78. J. Janiš [-] ) , R. Beňo [-] , J. Filgas [-] , A. Kurtin [-] , P. Matyáš [-] , M. Smolek [-] , R. Hruška [-] , D. Mišun [-] (72. R. Filgas [-] )

FC Velké Karlovice+Karolinka B
T. Bil [-] - R. Gášek [-] , P. Škrobák [-] , M. Gášek [-] - Š. Králík [-] , V. Pinkava [-] - M. Šimák [-] - A. Mynarčík [-] , J. Langer [-] , J. Pavelka [-] (75. J. Gröpel [-] ) , P. Maliňák [-] (87. V. Surý [-] )

ŽK: 28. R. Hromada - 15. V. Pinkava . ČK: 62. R. Hromada .
Hráči zápasu: J. Filgas - P. Maliňák .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: VÁCLAVÍK Josef - BAROŠ Josef (N), VALIÁN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.