2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 16:30

22.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bečva nestačila na Střítež


Branky


0

Domácí potvrdili dobrou jarní formu a tentokrát si doma poradili s Horní Bečvou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům nebyl uznán regulérní gól

Střítež přivítala v rámci 22.kola na svém hřišti Horní Bečvu. Posílené domácí mužstvo bylo v utkání favoritem a tuto roli potvrzovalo od úvodního hvizdu. Hosté byli pod velkým tlakem a za bezbrankový výsledek vděčili zejména brankáři Jurčovi, který předvedl několik výborných zákroků. Skóre se tak měnilo až po půl hodině hry, odražený míč si našel Michal Melichařík, jenž parádní střelou z voleje mířil přesně do šibenice – 1:0. Hráči Horní Bečvy si s inkasovanou brankou nic nedělali a rázem mohli srovnat, Hejný se řítil sám na gólmana Cupera, ale neproměnil. Bečvané přece jen vstřelili branku. Po rohovém kopu se míč zřejmě dostal za brankovou čáru, ale pomezní rozhodčí tuto situaci posoudil jinak a hlavní rozhodčí Tomáš Gargulák branku k nelibosti hostujících hráčů neuznal. Střítež byla ve zbytku poločasu aktivnější, vypracovala si několik příležitostí, při kterých však ztroskotala buď na brankáři Jurčovi, nebo na brankové konstrukci. 

Skóre pojistil Kachtík

Druhý poločas byl vyrovnaný, hosté se hnali za vyrovnáním a domácí hrozili z rychlých protiútoků. Bečva mohla opět vyrovnat, ale Hejný tentokrát trefil břevno. Hosté ke konci utkání vrhli všechny síly do útoku a málem se tento tah vyplatil, po sérii standardních situací, na které si z branky naběhl také gólman Jurča, se do šance dostal Dobeš, ale z bezprostřední blízkosti hlavou mířil vedle. Střítež poté rozjela rychlý protiútok, na jehož konci byl střídající Radovan Kachtík, jenž zvýšil na 2:0. Střítež tak potvrdila dobrou jarní formu a zvítězila 2:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střítež
Dušan Janošek - trenér: "Ze začátku jsme měli plno šancí, které jsme neproměnili, pak se výstavně z dvaceti metrů trefil Melichařík. Hosté poté pravděpodobně dali gól ze standardky, ale rozhodčí ho neuznal. Měli jsme další šance, trefili jsme tyčku, břevno. V druhém poločase jsme měli další tutovky, ale trápili jsme se v zakončení. Ke konci měli hosté dvě tutovky a klidně mohli vyrovnat. Zápas s klidem mohl skončit 7:0, ale také 1:1."

TJ Sokol Horní Bečva
Pavel Roman - kapitán: "Domácí byli v první půli lepší, měli asi čtyři tutovky, ale podržel nás gólman Jurča. Potom došlo k sporné situaci, po rohu jsme vyrovnali, ale rozhodčí gól neuznal. Prý byl balon metr za čarou, domácí brankář to přiznal, ale čárový praporek nezvedl. Na to se ale nechceme vymlouvat. V druhé půli jsme byli lepší my, měli jsme šance, domácí hrozili z brejků, Hejný dal břevno, měli jsme hodně standardek. Na konci Dobeš hlavičkoval těsně vedle a po brejku jsme do prázdné dostali na 2:0. Ze začátku byli lepší domácí, pak jsme byli lepší my. Je to škoda. Chtěli jsme alespoň bodík."



Sestavy


TJ Sokol Střítež
D. Cuper [-] - J. Suchopa [-] , L. Gerla [-] , J. Basel [-] - J. Michalák [-] , Z. Hoffman [-] , M. Lušovjan [-] , J. Baláž [-] , M. Melichařík [-] - R. Kachtík [-] (90. M. Basel [-] ) , M. Vavruša [-]

TJ Sokol Horní Bečva
D. Jurča [-] - M. Ondruch [-] , T. Vaníček [-] , J. Vašut [-] , J. Solanský [-] , P. Hejný [-] , J. Grenar [-] , V. Dobeš [-] , P. Dobeš [-] (52. P. Ondryáš [-] ) , O. Bártek [-] (62. R. Janíček [-] ) , P. Roman [-]

ŽK: 89. M. Lušovjan , 90. M. Basel , 90. J. Suchopa .
Hráči zápasu: D. Cuper - D. Jurča .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: GARGULÁK Tomáš - CHLEVIŠŤAN Ivo (N), DVORSKÝ Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.