Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 16:30

21.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhotka nad Bečvou zválcovala Lužnou


0

V záchranářském souboji mezi Lhotkou a Lužnou nakonec uspěli domácí, kteří svého soupeře deklasovali vysoko 7:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny poslal Lužnou do kolen

Lhotka hraje na svém pěkném hřišti atraktivní fotbal, který chtěla v záchranářském souboji přetavit v důležité tři body. Domácí vstoupili do zápasu výborně a hned v 9. minutě šli do vedení. Na kraji hřiště se uvolnil Petr Bajar, jenž střelou mezi nohy z rohu malého vápna nachytal hostujícího brankáře Nováka – 1:0. Lužná však vyrovnala hru a posléze také skóre. V 18. minutě využil špatného vyběhnutí brankáře Gerly Josef Maršálek, jenž neměl problém s jeho přelobováním – 1:1. Poločas nabízel vyrovnanou partii a zdálo se, že se do šaten odejde za vyrovnaného stavu. To se však nakonec nestalo. Těsně před hvizdem hlavního rozhodčího Holuba dostal přihrávku mezi obránce Petr Rosenkranc, jenž nepohrdl odkrytou brankou a vrátil vedení na domácí stranu – 2:1. 

Rosenkranc zaznamenal čtyři trefy

Druhá branka dostala Lhotku na koně. Tygři naopak odpadli fyzicky, jako je jejich zvykem v poslední době. Hned v úvodu druhého dějství přidali domácí třetí branku, Šebesta našel centrem ve vápně zkušeného Jaroslava Burdu, který si míč zpracoval a nedal gólmanovi šanci – 3:1. Od té doby už na hřišti vládl domácí záložník Petr Rosenkranc. Během půl hodiny hry třikrát utekl svým soupeřům a třikrát překonal gólmana Nováka – 4:1, 5:1, 6:1. Záložník, který se před jarní části vrátil z hostování z Byniny si tak v tomto utkání připsal čtyři zásahy a byl jasnou první hvězdou utkání. Minutu před koncem ještě odevzdanou Lužnou potrestal Milan Sovák, který se nejlépe zorientoval ve skrumáži – 7:1. Lhotka nad Bečvou tak zvládla zápas o záchranu v Okresním přeboru lépe a zvítězila jednoznačně 7:1. 



Ohlasy k zápasu


Lhotka n.B.
Petr Ručka - brankář: "První poločas byl vyrovnaný, hráči létali nahoru, dolů. Dali jsme gól do šatny, který nám pomohl psychicky. Druhý poločas už to byla kočka myš. Nenechali jsme nic na náhodě a zápas jsme zvládli suverénně."

Lužná
David Mišun - manažer: "Standardní hra Lužné. V poločase jsme hráli vyrovnanou partii, ale v tom druhém jsme fyzicky úplně odpadli a opět schytali debakl. Máme na to, abychom hráli pouze první poločasy, ne celé zápasy. Odvíjí se to od přístupu hráčů k tréninku. Upřímně musím říct, že jsme bohužel smířeni se sestupem do III. třídy."



Sestavy


Lhotka n.B.
L. Gerla [-] (46. K. Nohavica [-] ) - L. Trefil [-] , M. Chocholatý [-] (46. J. Burda [-] ) , M. Man [-] - P. Rosenkranc [-] , F. Šobora [-] , P. Žlebek [-] (46. P. Ručka [-] ) - P. Topič [-] (73. A. Petřek [-] ) , P. Bajar [-] (46. M. Sovák [-] ) - R. Stolař [-] , L. Šebesta [-]

Lužná
M. Novák [-] - J. Baroš [-] , J. Maršálek [-] , R. Filgas [-] , R. Beňo [-] , J. Filgas [-] , A. Kurtin [-] , P. Matyáš [-] , M. Smolek [-] , R. Hruška [-] , D. Mišun [-] (61. P. Tajzler [-] )

ŽK: 19. P. Rosenkranc - 24. J. Maršálek , 33. P. Matyáš .
Hráči zápasu: P. Rosenkranc .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HOLUB Petr - KLANICA František (N), BAROŠ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.