1:3
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

20.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužná neudržela vedení s Choryní


Branky


0

Tygři proti favoritovi vedli, přesto nakonec třikrát inkasovali a nakonec prohráli 1:3. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tygři se dostali do vedení brankou Filgase

Choryně potřebovala co nejlépe zareagovat na dva nepodařené zápasy. Nejprve pouze na penalty porazila Huslenky a týden na to doma prohrála na penalty se Stříteží. Tygři nastoupili v improvizované sestavě, do utkání kvůli zranění nenastoupilo několik hráčů, a tak byl favorit jasný. Zápas však začala lépe Lužná a už v 18. minutě se dostala do vedení, když centrovaný míč Martina Filgase s velkou dávkou štěstí propadl až za záda překvapeného hostujícího brankáře – 1:0. Choryňští se nezvládali dostat do tempa, a tak byli po poločasovém hvizdu spokojenější domácí.

Kovář vyrovnal a neproměnil penaltu

V druhém poločase se však projevil úbytek fyzických sil Tygrů a hosté pomalu začali přebírat otěže utkání. V 52. minutě přišlo zasloužené vyrovnání. V chumlu před Novákovou brankou se nejlépe zorientoval Aleš Kovář a bylo srovnáno – 1:1. Choryně se mohla rázem dostat i do vedení, ale střelec vyrovnávací branky Aleš Kovář neproměnil pokutový kop. Hosté svého soupeře válcovali a bylo jen otázkou času, kdy vstřelí druhý gól. Ten přišel až v 76. minutě, po centru z pravé strany se hlavou prosadil navrátilec do sestavy Pavel Tvrdoň – 1:2. Definitivní tečku za utkáním udělal Richard Štec, jenž střelou z voleje z hranice velkého vápna překonal výborně chytajícího Nováka – 1:3. Choryně převedla v druhém poločase diametrálně odlišný výkon a Tygry porazila zaslouženě 3:1.



Ohlasy k zápasu


Lužná
David Mišun - manažer: "První poločas byl vyrovnaný, po zásluze jsme vedli 1:0. Postupem času nám začaly ubývat fyzické síly i kvůli velké marodce. Držel nás gólman Novák, ale tlak hostí byl postupem času neúprosný. Hosté z něj začali těžit, otočili výsledek a nakonec zaslouženě vyhráli."

TJ Sokol Choryně
Miroslav Ječmeň - brankář: "První poločas byl z naší strany tragický. Vůbec jsme nemohli na Tygry najít recept a nakonec jsme dostali gól na 0:1. V druhé půli jsme nastoupili jako by nás trenér polil svěcenou vodou a zcela jasně a zaslouženě jsme vyhráli druhý poločas 3:0."



Sestavy


Lužná
M. Novák [-] - J. Baroš [-] , J. Maršálek [-] , R. Filgas [-] (67. J. Janiš [-] ) , R. Beňo [-] , J. Filgas [-] , M. Filgas [-] , P. Matyáš [-] , M. Smolek [-] , R. Hruška [-] , D. Mišun [-]

TJ Sokol Choryně
M. Ječmeň [-] - J. Vedral [-] , A. Kovář [-] (82. R. Štec [-] ) , P. Tvrdoň [-] (90. P. Kamas [-] ) , M. Staněk [-] , M. Závada [-] (90. J. Mácha [-] ) , J. Landa [-] , T. Táborský [-] , J. Landa [-] , J. Hadvičák [-] , L. Tvrdoň [-]

ŽK: 39. R. Beňo , 41. M. Filgas , 49. R. Hruška , 70. J. Filgas , 86. J. Janiš .
Hráči zápasu: P. Tvrdoň .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOVÁŘOVÁ Jarmila - PECHAL Jiří (N), SOVÁK Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.