M. Měkyna 66. (p.)
1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

20.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semetín nezaváhal v Novém Hrozenkově


Branky


66. M. Měkyna (p.) - 19. J. Šrom , 37. J. Šrom , 79. D. Růžička
0

Aspirant na postup do 1.B třídy neponechal nic náhodě a z Nového Hrozenkova si odvezl 3 body za výhru 3:1.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas patřil Šromovi

Semetín v minulém kole nadělil Lužné devět branek a i do Nového Hrozenkove odjížděl jako jasný favorit. Do zápasu vstoupili lépe hostující hráči, kteří byli od úvodního hvizdu lepší. První branka utkání přišla v 19. minutě, když hrozenkovského brankáře Novosada překonal nejlepší střelec soutěže Jakub Šrom – 0:1. Semetínští předváděli velice dobrý výkon a zaslouženě přidali druhý gól, v 37. minutě se prosadil opět Jakub Šrom, pro něhož to byla neuvěřitelná 33 branka v sezoně! První půle byla v jasné režii hostujícího mužstva, které zaslouženě zvítězilo 2:0.

Naději vykřesal z pokutového kopu Měkyna

Hosté vstoupili do druhého poločasu přímo bleskově a okamžitě přidali třetí branku. Hlavní rozhodčí Tomáš Gargulák nejprve gól uznal, ale poté svoje rozhodnutí přehodnotil a skóre se tak neměnilo. Nový Hrozenkov se dostal do hry a v 66. minutě se dočkal korigující trefy. Po odkopu jednoho z hostujících hráčů upadl ve vápně hráč Hrozenkova a byla z toho penalta. Tu proměnil Marek Měkyna, který vykřesal alespoň malou naději na bodový zisk – 1:2. Semetín však prokázal větší kvalitu a v 79. vstřelil důležitou třetí branku, do střeleckých statistik se tentokrát zapsal Daniel Růžička – 1:3. Hosté potvrdili roli jasného favorita a z Nového Hrozenkova si odvezli tři body za výhru 3:1.



Ohlasy k zápasu



FC Semetín
Zdeněk Knebl - vedoucí mužstva: "Již v poločase jsme se zaslouženě dostali do dvoubrankového vedení. Hned na začátku druhé půle jsme vstřelili regulérní branku. Rozhodčí prvně ukázal na střed a po chvíli nepochopitelně zrušil svůj verdikt. Další nepochopitelný moment přišel v 66.minutě, když náš hráč ve vápně odkopával míč do bezpečí, domácí hráč do něj naskočil, zařval, upadl a byla odpískaná penalta. Naštěstí jsme brzo dali třetí branku a bylo rozhodnuto."



Sestavy


TJ Sokol Nový Hrozenkov
J. Novosad [-] - R. Kalina [-] , R. Ohryzek [-] (63. R. Šiška [-] ) , J. Mazáč [-] , T. Štuler [-] , M. Měkyna [-] , P. Orság [-] , M. Orság [-] , L. Orság [-] , M. Kulčák [-] , M. Vráblík [-]

FC Semetín
O. Sedlák [-] - D. Růžička [-] , V. Sacher [-] , M. Varga [-] , J. Šrom [-] , O. Pavlinec [-] , J. Měrka [-] , M. Mikušek [-] , P. Sovák [-] , O. Mišun [-] (66. J. Šuška [-] ) , M. Olšák [-]

ŽK: 38. M. Měkyna - 73. O. Pavlinec , 82. J. Šrom , 89. M. Varga .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: GARGULÁK Tomáš - KOVÁŘ Miroslav (N), JANČÁLEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.