Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 10:15

19.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semetín deklasoval Lužnou


Branky


12. J. Šrom , 15. M. Varga (p.) , 31. J. Měrka , 34. J. Šrom , 41. J. Šrom , 56. J. Měrka , 64. V. Sacher , 79. J. Měrka , 89. V. Sacher - 52. M. Smolek , 66. P. Matyáš
0

Domácí tým potvrdil roli favorita a Tygry z Lužné rozdrtil vysoko 9:2. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šrom stihl v první půli hattrick

V Semetíně se utkaly dva celky z opačných pólů tabulky, první domácí přivítali Tygry z Lužné. Očekávala se jednostranná záležitost, a také tomu tak bylo. Lužná byla od začátku zápasu pod velkým tlakem a bylo jen otázkou, kolik branek dokáží domácí hráči vstřelit. Skóre se poprvé měnilo ve 12. minutě, když se prosadil kanonýr Jakub Šrom – 1:0. O pár minut později byl náskok domácích dvougólový, po faulu v pokutovém území se k pokutovému kopu postavil Martin Varga, který se nemýlil – 2:0. Zraněními zdecimovaná hostující obrana nezvládala najít recept na domácí ofenzivní hráče a v 31.minutě inkasovala potřetí, tentokrát se trefil Jakub Měrka – 3:0. O necelé tři minuty později musel Novák lovit míč ze své sítě počtvrté, druhou branku v utkání totiž přidal Jakub Šrom – 4:0. Ten samý hráč ještě stihl do konce první půle završit hattrick – 5:0. Hosté v první půli na svého soupeře vůbec nestačili a do šaten odešli s pětibrankovým přídělem.

Hattrick zaznamenal také Měrka

Lužné se na začátku druhého poločasu podařila vstřelit korigující branka, na 1:5 snížil Miroslav Smolek. Semetín však neměl s nebojujícími Tygry slitování a o čtyři minuty později vrátil na svou stranu pětibrankový náskok, podruhé v utkání překonal Nováka Jakub Měrka – 6:1. Na sto čtyřicet přihlížejících fanoušků nemuselo na další zásah dlouho čekat, v 64. minutě se do statistik zapsal také hrající trenér Vítězslav Sacher – 7:1. Hosté na inkasovanou branku zareagovali výborně a o necelé dvě minuty snížili Petrem Matyášem – 7:2. Do konce utkání se ještě jednou trefil Sacher a hattrick dokonal Měrka, a tak si Lužná odvezla ze Semetínu debakl 2:9. 



Ohlasy k zápasu


FC Semetín
Zdeněk Knebl - vedoucí mužstva: "Lužná přijela do utkání s obavami, které se začaly potvrzovat hned od začátku. Převyšovali jsme je ve všech aspektech hry, krom dvou šancí neměli hosté v první půli nic. Do druhé půle jsme některé hráče prostřídali, a tak už se nehrálo v příliš velkém tempu."

Lužná
Martin Filgas - hrající trenér: "Chyběli nám tři hráči ze základu. Od začátku jsme neměli na vítězství. Semetín prokázal, že má široký kádr a velkou kvalitu a nedal nám šanci."



Sestavy


FC Semetín
O. Sedlák [-] - M. Varga [-] (46. M. Smýkal [-] ) , J. Šrom [-] , O. Pavlinec [-] , J. Měrka [-] , M. Mikušek [-] , R. Fröhlich [-] (61. R. Plandor [-] ) , E. Nečas [-] (46. J. Šuška [-] ) , P. Sovák [-] , O. Mišun [-] (46. V. Sacher [-] ) , M. Olšák [-]

Lužná
M. Novák [-] - R. Hromada [-] , R. Filgas [-] (72. D. Mišun [-] ) , R. Beňo [-] , K. Sívek [-] , J. Filgas [-] , M. Filgas [-] (65. J. Janiš [-] ) , P. Matyáš [-] , M. Smolek [-] , R. Hruška [-] , A. Kurtin [-] (46. J. Baroš [-] )

ŽK: 37. J. Měrka , 51. O. Pavlinec , 69. M. Mikušek - 53. M. Filgas , 76. R. Hruška .
Hráči zápasu: V. Sacher , J. Měrka , J. Šrom .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: ŠVEC Patrik - JANČÁLEK Milan (N), BAROŠ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.