2:1p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

16.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužná v Huslenkách vyválčila bod


Branky


0

Lužná cestovala v rámci 16. kola na trávník Huslenek. Domácí sice měli navrch, přesto zápas došel až do penaltového rozstřelu, v tom byly úspěšnější Huslenky, které si tak připsaly bod k dobru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šli překvapivě hosté

Oba celky v minulém zápase prohrály, Huslenky nestačily na Střítež, které podlehly 1:3, Lužná po dobrém bojovném výkonu doma podlehla silnému Halenkovu 0:2. Do zápasu vstoupila lépe Lužná, která byla mírně lepší a nakonec se brzy dostala do vedení. V 10. minutě přišel z přímého kopu centr Sívka do vápna na Pavla Matyáše, který hlavou překonal bezmocného brankáře Hučíka – 0:1. Lužné dělali velké problémy domácí útočníci Labaj a Zádilský, kteří však měli problém překonat hostujícího gólmana Srbu. 

Gargulák srovnal skóre

V druhém poločase však domácí na svého soupeře vlétli. Huslenky si vypracovaly velké množství šancí, ale z velkého náporu nedokázaly překonat bezchybně chytajícího Srbu. Změna skóre přišla až v 65. minutě, po rohovém kopu a nedůrazné hlavičce jednoho z obránců se k zakončení protlačil obránce Jiří Gargulák, jenž vyrovnal – 1:1. Huslenky svého soupeře téměř nepouštěly do hry, přesto se už stav do konce nezměnil. Dá se říci, že Huslenky ztratily dva body, naopak Lužná byla ráda za bod. 

Bod navíc si započítaly Huslenky

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hráči Huslenek, kteří využili všech pět pokutových kopů, zatímco hosté proměnili pouze čtyři. Huslenky si tak do tabulky připsaly dva body za výhru 2:1 a od svého soupeře je v tabulce dělí dva body. 



Ohlasy k zápasu



Lužná
Martin Filgas - hrající trenér: "V prvním poločase jsme byli lepší, ale v tom druhém Huslenky nastavily takové tempo, že jsme byli rádi za remízu. Rád bych pochválil Karla Sívka a brankáře Šimona Srbu, který vychytal jejich tutové šance. Domácí nás tlačili, ale nedali z náporu gól. My jsme hráli na brejky, nakonec jsme však byli opravdu rádi za bod."



Sestavy


TJ Sokol Huslenky
M. Hučík [-] - J. Slováček [-] (81. M. Brhlík [-] ) , T. Zádilský [-] , O. Baletka [-] , L. Labaj [-] , M. Rýc [-] (75. R. Koňařík [-] ) , T. Helis [-] , D. Brhlík [-] , R. Januš [-] , V. Hrbáček [-] , J. Gargulák [-]

Lužná
Š. Srba [-] - K. Sívek [-] , J. Filgas [-] , M. Filgas [-] , P. Matyáš [-] , M. Smolek [-] , P. Matyáš [-] , R. Hruška [-] (65. R. Filgas [-] ) , J. Maršálek [-] , Z. Sívek [-] , A. Kurtin [-]

ŽK: 12. J. Maršálek , 30. Š. Srba , 35. M. Filgas .
Hráči zápasu: J. Gargulák - Š. Srba .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SEIDL Miloslav - JAŠEK Vlastimil (N), BAROŠ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.