R. Capil 32.
R. Capil 34. (p.)
M. Šedý 90.
3:1
(2:1)
17. M. Šimák (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

16.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poličná doma zdolala VKK B


Branky


32. R. Capil , 34. R. Capil (p.) , 90. M. Šedý - 17. M. Šimák (p.)
0

Rezerva Karlovic měla v minulém kole volno, protože Janová své mužstvo z Okresního přeboru odhlásila, a tak jela do Poličné s dostatkem sil. Poličná však využila své šance a svého soka porazila 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radek Capil během dvou minut otočil skóre

Oba celky nastoupily v poněkud okleštěné sestavě, na obou stranách chybělo kvůli zranění a nemocem několik hráčů. Ze začátku utkání měli více navrch hosté, kteří více kombinovali a měli míč pod svou kontrolou. Karlovice se pokoušely útočit přes svá křídla, která roztahovala hru a posílala do vápna centry na útočníka Šimáka. Po jedné z těchto akcí se hosté dostali do vedení, v 17. minutě došlo ve vápně k faulu a k pokutovému kopu se postavil zkušený útočník Martin Šimák, který překonal brankáře Včelného – 0:1. Poličná se po inkasované brance nevzdala a patnáct minut na to srovnala, když trestný kop Radka Capila nečekaně zaplul pod břevno hostujícího gólmana Bila – 1:1. O dvě minuty později se domácí radovali podruhé, Petr Libosvár byl nedovoleně zastaven ve velkém vápně, k penaltovému puntíku se postavil Radek Capil, který tak druhou brankou v krátkém časovém sledu dokonal rychlý obrat – 2:1. 

Výhru pečetil Šedý

I v druhém poločase měli hosté míč více na svých kopačkách, nadále dobře kombinovali, ale přes zahuštěnou obranu nedokázali své střely protlačit. Poličná se snažila pozorně bránit a vyrážet do protiútoků. Domácí mužstvo mohlo odskočit Karlovicím na rozdíl dvou branek, ale ze standardní situace nastřelilo pouze břevno. Zápas se blížil ke svému konci, když padla poslední branka utkání. Střídající Pelc našel před brankou Matěje Šedého, který tak pečetil výhru Poličné  - 3:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Poličná
Marek Vala - trenér: "Oba týmy měly hodně oslabení z důvodů zranění a nemocí, takže jsme měli na střídání jen pár hráčů, kteří byli v pořádku. Soupeř ze začátku držel míč, kontroloval hru. Hosté se po zápase domnívali, že si zasloužili bod, ale my jsme na rozdíl od nich dali branky. Celý náš tým zápas odmakal."




Sestavy


TJ Poličná
R. Včelný [-] - R. Kapusta [-] , D. Žarlok [-] , J. Bártek [-] , M. Capil [-] - R. Capil [-] , A. Babala [-] - M. Šedý [-] , Z. Žilinský [-] (90. T. Marek [-] ) - R. Bártek [-] (67. Š. Šedý [-] ) , P. Libosvár [-] (75. M. Pelc [-] )

FC Velké Karlovice+Karolinka B
T. Bil [-] - Š. Králík [-] - A. Mynarčík [-] - R. Gášek [-] , M. Kalus [-] (64. J. Maliňák [-] ) , M. Šimák [-] , J. Píšek [-] , V. Pinkava [-] , J. Langer [-] , R. Mazáč [-] , P. Píšek [-]

ŽK: 77. A. Babala - 29. J. Píšek , 60. R. Gášek , 80. Š. Králík , 88. P. Píšek .
Hráči zápasu: R. Capil .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: GARGULÁK Tomáš - CAPIL Radomír (N), VALIÁN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.