Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.06.2016 18:00

14.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valašská Bystřice zlomila Lužnou ještě během první půle


Branky


0

Lužná zajížděla ve svém posledním zápase v okresním přeboru do Valašské Bystřice. Hosté prospali první poločas a zaslouženě prohráli vysoko 1:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrábel zaznamenal poločasový hattrick

Valašská Bystřice v posledním dohrávaném kole přivítala na svém trávníku Tygry z Lužné. Utkání výrazně ovlivnila hned první minuta, kdy Filip Křiva zatáhl míč po levé straně, zkusil jej poslat pod sebe, ale od bránícího obránce se ocitl zpět u domácího křídelníka, jenž ranou k tyči z úhlu otevřel skóre – 1:0. Bystřici rychlá branka uklidnila, domácí hráli v pohodovém tempu a hosty do ničeho nepouštěli. O deset minut později vedli 2:0, když se poprvé v utkání trefil útočník Jakub Vrábel – 2:0. Tygři nekladli téměř žádný odpor a deset minut na to inkasovali potřetí, tentokrát z kopačky Davida Bolfa – 3:0. V 34. minutě už byli hosté zralí na ručník, podruhé v zápase se prosadil Jakub Vrábel – 4:0. Ten samý hráč o dvě minuty završil poločasový hattrick, když opět vyzrál na hostujícího gólmana Srbu – 5:0. Lužné se podařilo alespoň snížit, rohový kop skončil na zadní tyči na hlavě Jana Filgase, jenž obloučkem na druhou tyč pokazil Maleňákovi čisté konto. Valašská Bystřice neproměnila penaltu, přesto nemusela litovat, minutu před koncem přidal šestou branku Radim Macháček – 6:1.

Obě nařízené penalty nebyly proměněny

V druhém poločase se Lužná zvedla, začala být aktivnější a vypracovala si několik zajímavých šancí. Po faulu ve vápně dokonce dostala příležitost k zahrávání pokutového kopu, ale Maleňák se vyznamenal a penaltu vychytal. Zbytek zápasu už se v poklidu dohrával, Valašská Bystřice utkání dovedla do vítězného konce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Valašská Bystřice
Josef Maleňák - brankář: "V prvním poločase se událo všechno podstatné. Zápas ovlivnilo to, že jsme dali ve 25. vteřině gól na 1:0, po kterém jsme se uklidnili. Lužná defakto nekladla žádný odpor. Byl to pohodový poločas, měli jsme spoustu šancí, dali jsme 6 gólů a neproměnili jsme penaltu. Hosté se osmělili na konci půle a taky se jim podařilo snížit. Ve druhé půli se hosté paradoxně zlepšili a dvacet minut byli lepším týmem, přehrávali nás, měli dost šancí, nějaké trestňáky a penaltu, kterou jsem chytil. Zbytek zápasu se už jen dohrával."




Sestavy


TJ Sokol Valašská Bystřice
J. Maleňák [-] - M. Bolf [-] , F. Křiva [-] (81. J. Adamec [-] ) , R. Vlček [-] , L. Karafiát [-] , O. Vašek [-] - J. Majer [-] (46. T. Mroček [-] ) , P. Pohořelský [-] (71. T. Petrůsek [-] ) - J. Vrábel [-] , D. Bolf [-] , R. Macháček [-] -

Lužná
Š. Srba [-] - P. Matyáš [-] , R. Beňo [-] , R. Hruška [-] , J. Maršálek [-] - P. Matyáš [-] , M. Smolek [-] - D. Mišun [-] (39. D. Janošík [-] ) , J. Filgas [-] - A. Kurtin [-] , J. Baroš [-]

ŽK: 58. D. Bolf , 63. M. Bolf - 16. D. Mišun , 80. R. Hruška .
Hráči zápasu: J. Maleňák , J. Vrábel .
Počet diváků: 101.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.