5:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov nedal šanci Vřesině


Branky


33. L. Marek , 40. O. Veliký , 42. J. Kuric , 62. J. Kuric , 77. A. Levák - 84. M. Boháč
0

Zápas měl zcela jednoznačný průběh. Budišov se na konci první půle ujal vedení 3:0. To se mu ve druhé půli povedlo navýšit na 5:0. Vřesina už jen kosmeticky upravily na konečných 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov byl po celý zápas jasně lepším mančaftem a zaslouženě vyhrál. Polovina mančaftu Vřesiny nedodržela dicplínu před zápasem a hráčům Budišova vůbec nestíhala. Tlak domácího Budišova vygradoval v samém závěru poločasu, kdy dal v rychlém sledu tři branky a prakticky tak rozhodl zápas.. V 34. minutě zametl rohový kop hlavou do sítě Lukáš Marek – 1:0. V 39. minutě se dostala do šance Vřesina, ale střelu Martina Boháče vyrazil domácí gólman Krása před sebe a dorážka Filipa Rončky šla nad. Hned vzápětí v 40. minutě uklidil do protipohybu vřesinského brankáře přízemní centr do kasy Ondřej Veliký – 2:0. O dvě minuty později po vysunutí Martina Pražáka proměnil samostatný nájezd Jan Kuric – 3:0.

 

I ve druhé půli na hřišti dominovala domácí družina na, která ještě navýšila skóre. V 62. minutě po centru Aleše Leváka prodloužil míč do sítě hlavou Jan Kuric – 4:0.Vřesina reafgovala střelou Marina Boháče z půlky, která šla těsně vedle brány. V 77. minutě krásně uvolnil Jan Němeček Aleše Leváka, který vyhrál běžecký souboj s hostujícím obráncem a míč zavěsil zkušeně do kasy – 5:0. Hosté korigovali až šest minut před koncem, když zpoza šestnáctky kapitán Martin Boháč napálil míč do sítě – 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaromír Kostecki (vedoucí mužstva): Vyhráli jsme zaslouženě, protože jsme byli lepším týmem. Po celý zápas jsme soupeře jasně přehrávali.

TJ Vřesina
Miloš Chvěja (vedoucí mužstva): Domácí jednoznačně a zaslouženě vyhráli. Já jsem naštvaný na polovičku týmu, která nedodržela disciplínu před zápasem. Kdyby hráči byli v plné síle, tak byl soupeř hratelný.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - T. Skácel [-] , L. Marek [-] , M. Marek [-] , O. Martynek [-] - F. Pražák [-] (77. D. Anděl [-] ) , P. Pizur [-] (66. I. Hasala [-] ) , J. Kuric [-] , M. Pražák [-] , J. Němeček [-] - O. Veliký [-] (57. A. Levák [-] )

TJ Vřesina
D. Hruška [-] - P. Koval [-] , V. Čech [-] - V. Kocian [-] , F. Rončka [-] - J. Lampart [-] , P. Boček [-] - P. Reichel [-] , P. Strakoš [-] , M. Boháč [-] , M. Gajda [-]

Hráči zápasu: J. Kuric , L. Marek - M. Boháč .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - TOMEŠ Vítězslav, HUDEČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.