0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec jede nadále na vítězné vlně


Branky


31. N. Lichý , 49. T. Krejsa , 69. N. Lichý
0

Hradec nezastavily ve vítězné sérii ani Jakartovice. Je však ale na místě říct, že Hradec vyhrál zcela poprávu, protože po většinu času diktoval tempo hry. V první dějství se ujal vedení a ve druhém ho pojistil ještě dvěma brankami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Za pěkného počasi hráli domácí hráči ze začátku celkem solidní fotbal, dlouho jim to ovšem nevydrželo a po neodpískané penaltě na pronikajícího Urbana šla jejich hra rapidně dolů. Soupeř získal kolem patnácte minuty iniciativu, a byl fotbalovější. V 15. minutě se muž zápasu Norbert Lichý pouze zastřeloval, a jeho střela jen těsně minula Karešovu bránu. Stejně si vedla hlavička, kterou na jakartovickou bránu vyslal Pavel Valenta. V 31. minutě po autu Tomáše Moce a akci po ose David Maisel  s Pavlem Valentou, se dostal míč k Norbertu Lichému, který nasadil kličku i brankáři Karešovi a otevřel skóre zápasu – 0:1. Po vstřeleném gólu se poločas víceméně dohrával.

 

 Pokud měly Jakartovice do druhého poločasu nějaký plán, tak ten vzal za své už po čtyřech minutách, kdy po chybě stoperů hosté zvýšili své vedení. To se postavil k přímému kopu Lukáš Petřík, a jeho balón přistál na hlavě Tomáše Krejsy na ten umístil míč přes celou bránu do protilehlého rohu - 0:2. Pak už byl na hřišti jasně lepší týmem Hradec. V 63. minutě ještě zahodil David Maisel samostatný nájezd. V 69. minutě ale byl úspěšnější Norbert Lichý, který pojistil vítězství svého týmu, když zužitkoval nezištnou přihrávku Davida Maisela – 0:3. Hradec si pak už  výhru v poklidu pohlídal a připsal si tak už sedmé vítězství v řadě.

 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Karel Balcar (vedoucí mužstva): Jakartovice opět sehrály svůj typický domácí zápas. Tentokrát si pro tři body přijel našlápnutý tým z Hradce nad Moravicí, který tak přidal sedmý zápas v řadě za plný počet bodů.

TJ Hradec n/M
René Černohorský (trenér): Z naší strany zodpovědná a bojovná hra s chutí uspět. Domácí jsme do větších šancí nepustili. Vsítili jsme tři nádherné branky. Chlapcům děkuji za předvedený výkon.



Sestavy


FK Jakartovice
A. Kareš [-] - R. Holub [-] - T. Kukol [-] (69. M. Sváček [-] ) - R. Urban [-] , M. Janech [-] - K. Postřimovský [-] , M. Poštulka [-] , J. Hlaváč [-] , O. Šimon [-] (80. J. Pekárek [-] ) , D. Filip [-] (59. K. Török [-] ) , L. Martinka [-]

TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - P. Valenta [-] (86. M. Fischer [-] ) , D. Maisel [-] , D. Wiweger [-] , L. Scholtz [-] , T. Krejsa [-] , T. Moc [-] , N. Lichý [-] , R. Kubánek [-] , D. Škvára [-] , R. Dušek [-]

ŽK: 48. T. Kukol - 8. T. Krejsa .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: BUČEK Martin - TĚŽKÝ Michal, PIVOVARČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.