1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 16:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice zlomily odpor domácích ve druhé půli


Branky


26. K. Michalík - 31. A. Balek , 44. J. Tengler , 47. L. Haas , 84. M. Grygar
0

Chlebičov byl v úvodu aktivnější a ujal se v 25. minutě vedení. Favorizovaní hosté však stačili ještě do konce poločasu otočit skóre ve svůj prospěch. Ve druhé půli už byly Litultovice lepším týmem a dvěma góly ještě své vedení navýšily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V duelu celků z opačného pólu tabulky se v prvním dějství hrála vyrovnaná kopaná. V 7. minutě zahodil Chlebičov vyloženou šanci, když jejich útočník Marcel Šupík mířil místo do odkryté brány vedle ní. V 26. minutě se už tváře domácích fandů rozjasnily, když Lukáš Baďura na levé straně zamíchal s hostující obranou a předložil míč jak na zlatém podnosu Kamilu Michalíkovi, který střelou vedle brankáře Janetzkého rozvlnil síť litultovické kasy – 1:0. Hosté pak srovnali hru i skóre, když v 31. minutě po centru zprava uklidil Arnold Bálek svou hlavičku do chlebičovské kasy – 1:1. Těsně před poločasem obrátil skóre ve prospěch hostů střelou k levé tyči litultovický Jan Tengler – 1:2.

 

Ve druhé polovině už Chlebičov odpadl s fyzickými silami a Litultovice domácí družinu jasně přehrály a postupně navyšovaly účet utkání. Už v 47. minutě vyrazil domácí brankář Václav Sýkora nepříjemnou střelu z dálky pouze před sebe a kanonýr Lukáš Haas uklidil vyražený míč do jeho brány – 1:3. Definitivní pojistku dál hostující družině šest minut před koncem zápasu Michal Grygar – 1:4. Litultovice tak v pohodě dokráčely za třemi body a v tabulce zaujímají druhé místo se ztrátou osmi bodů na vedoucí Suché Lazce.     



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov B
Karel Elek (vedoucí mužstva): Ujali jsme se sice vedení v 25. minutě po střele Michalíka. Hosté však dokázali ještě před odchodem do kabin skóre obrátit ve svůj prospěch. Ve druhé půli jsme doplatili na to, že jsme měli jen jednoho náhradníka a hosté nás fyzicky přehráli. Chtěl bych pochválit rozhodčího a oba mančafty za férovou hru. Soupeř díky druhé půli vyhrál zaslouženě.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Na utkání druhého s posledním není obvykle co komentovat a platí to i pro tento zápas. Smutným faktem zůstává, že se dnes na umělé trávě musí hrát i v podmínkách, které jsou pro fotbal více než příznivé.



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov B
V. Sýkora [-] - D. Hollesch [-] - J. Otlík [-] , J. Hollesch [-] - M. Tihelka [-] , M. Šupík [-] , L. Baďura [-] - J. Sedláček [-] , K. Michalík [-] , M. Konig [-] , T. Levák [-] (70. J. Vilášek [-] )

TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - O. Minarčík [-] - A. Balek [-] (56. M. Procházka [-] ) , M. Grygar [-] , J. Raschka [-] , K. Raida [-] (74. S. Konečný [-] ) , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] (46. O. Doležel [-] ) , J. Tengler [-] , M. Korbel [-] , L. Haas [-]

ŽK: 54. M. Tihelka , 65. D. Hollesch - 35. J. Tengler .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: BAČKOVSKÝ Pavel - STANKE Vladimír, KRZISCH Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.