2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 15:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec udřel výhru


Branky


0

Zajímavý zápas se odehrál v Hradci, kde se střetla mužstva Hradce a Malých Hoštic. Obě si vypracovala řadu šancí. V prvním dějství šel do vedení Hradec, když dokázal proměnit dvě své příležitosti. Hoštice ve druhé půli už jen dokázaly snížit. Hradec tak šťastně uhájil tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboji mezi domácím Hradcem a Malými Hošticemi by spíše slušela remíza. Obě družiny si vypracovaly řadu šancí. Už v 5. minutě napálil míč do tyče hoštický Richard Blaga, a Jan Grygarčík dorážel balón jen do náruče brankáře Tomáše Mrázka. V 14. minutě hradecký David Maisel ani natřikrát nepropálil brankáře Martina Slíže a poslední střela zamířila mimo tyče. V 33. minutě se už domácí fandové radovali z branky, když z lajny nacentroval Pavel Valenta a z jedenácti metrů se prosadil hlavou Tomáš Krejsa – 1:0. O čtyři minuty později po rohu, který zahrával Lukáš Scholtz, propálil David Maisel vše, co mu stálo v cestě – 2:0. 

 

Ve druhé půli měla více ze hry hostující ekipa z Malých Hoštic. V 50. minutě z voleje jen těsně minul branku Jakub Chříbek. Domácí hrozili hlavně z brejků, které ale byly hodně nebezpečné. Hlavními spalovači šancí byli Daniel Wiweger, Norbert Lichý a David Maisel. V 71. minutě roztřásl břevnem domácí branky Michal Kokošek. O minutu později hosté korigovali, když skluzem uklidil balón do sítě Matěj Malohlava – 2:1. Z následného tlaku však už hosté vyrovnat nedokázali. Jejich šance zahodily Jakub Chřibek a Martin Thiemel. Hradec tak „udřel“ výhru a připsal si šesté vítězství za sebou.

Zdroj foto: http://petraskvarova.rajce.idnes.cz/Fotbal_15.5.2016/

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
René Černohorský (trenér): Bylo to udřené vítězství. Zápasu by slušela spíše remíza. Hosté nás překvapili obrovskou chutí do hry. Na obou stranách byly velké tutovky. Za tři body jsme rádi, ale se hrou již spokojeni nejsme. Chlapi se musí na další zápas lépe koncentrovat.

TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): Hráli jsme dobře. Vypracovali jsme si možná i více gólovek než domácí. Celkově v té sestavě, ve které jsme odehráli, musím ty kluky pochválit. Zápasu by slušela remíza.



Sestavy


TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - P. Valenta [-] , D. Maisel [-] , D. Wiweger [-] , L. Scholtz [-] (70. J. Pola [-] ) , T. Krejsa [-] , T. Moc [-] , N. Lichý [-] , R. Kubánek [-] , D. Škvára [-] (46. J. Schindler [-] ) , R. Dušek [-] (82. J. Novák [-] )

TJ Slavia Malé Hoštice
M. Slíž [-] - V. Kopťák [-] (77. A. Postulka [-] ) , R. Blaga [-] , J. Chřibek [-] , I. Xenitidis [-] , D. Kašný [-] , M. Thiemel [-] , J. Grygarčík [-] (71. M. Kara [-] ) , M. Malohlava [-] , O. Pavelka [-] (65. M. Kokošek [-] ) , R. Blaga [-]

ŽK: 87. T. Moc - 36. J. Grygarčík .
Hráči zápasu: T. Mrázek - R. Blaga , M. Slíž .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - BUKOVSKÝ Josef, KRZISCH Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.