1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsná výhra Vávrovic


Branky


0

Vávrovice zavítaly na půdu posledního Chlebičova a na výhru se pořádně nařely. O všem podstatném rozhodly v rozmezí mezi 37. až 45. minutou, kdy dvakrát dopravily míč do sítě. Chlebičov ve druhé půli už jen výsledek korigoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice se na zisk tří bodů na půdě posledního Chlebičova hodně nadřely. Už ve 4. minutě se nedohodl vávrovický Jan Laifert se svým brankářem Patrikem Košárkem, míče se zmocnil Lukáš Baďura a  napálil ho do tyčky vávrovické branky.  Ještě za stavu 0:0 zazdil svou šanci domácí Marcel Šupík, který v nadějné pozici přeloboval brankáře i s brankou. Pak se ke slovu dostaly i hosté z Vávrovic, které však byly ve využívání šancí úspěšnější. V 37. minutě se vřítil do  domácího vápna jako velká voda Filip Mrusek, a našel lépe postaveného Martina Schoppika, jenž bodlem napnul domácí síť – 0:1. V samém závěru poločasu nahrál vávrovický David Galvas na šestnáctku Janu Morischovi, který už věděl, co s míčem udělat – 0:2. 

 

Do druhého dějství musel vávrovický trenér Greipel udělat dvě velké změny v sestavě. Zranil se mu brankář Patrik Košárek, kterého mezi tyčemi nahradil hráč z pole Jakub Morbitzer. Další vynucenou změnou bylo střídání kanonýra Jakuba Skalíka. Ve druhé půli Vávrovice zahodily šance Filipem Mruskem a Davidem Křížem. Pak se nadechli k závěrečnému náporu domácí fotbalisté a vyústěním jejich snahy byla branka Marka Tihelky tři minuty před závěrečným hvizdem rozhodčího – 1:2. Na více se už Chlebičov nezmohl, a Vávrovice se tak výhrou vyšvihly na druhé místo v tabulce.

 



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov B
Karel Elek (vedoucí mužstva): V zápase jsme byli lepší, a minimálně bod jsme si zasloužili. Postihla nás však slabá chvilka na konci poločasu, kdy hosté vsítili dvě branky. V druhé půli byla hra vyrovnaná. My ke konci přitlačili, a hosté se začali obávat o výsledek. Stačili jsme už jen bohužel snížit.

FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (trenér): Byl to velice náročný zápas. Výhra je vysloveně šťastná. Zranil se nám brankář a kanonýr Skalík. Do gólu to bylo vyrovnané střetnutí. Ve druhé půli jsme je už přehrávali. Domácí ke konci však snížili a my se začali bát o výsledek.



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov B
V. Sýkora [-] - J. Vavřinčík [-] , D. Hollesch [-] - J. Hollesch [-] , K. Michalík [-] - M. Šupík [-] (68. M. Tihelka [-] ) , L. Baďura [-] (80. J. Vilášek [-] ) - M. Elek [-] , M. Konig [-] (81. J. Sedláček [-] ) , T. Levák [-] , F. Seifried [-]

FK NOVA Vávrovice
P. Košárek [-] (46. D. Kříž [-] ) - M. Schoppik [-] (81. L. Foltýn [-] ) , J. Schneider [-] , J. Laifert [-] , J. Lichovník [-] , J. Morisch [-] , F. Mrusek [-] , J. Skalík [-] (46. P. Janotka [-] ) , J. Morbitzer [-] , D. Galvas [-] , R. Schreiber [-]

ŽK: 33. M. Konig - 87. R. Schreiber .
Hráči zápasu: J. Vavřinčík - J. Laifert .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Kania Jaroslav - STANKE Vladimír, RUČKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.