2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 15:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec šťastně zvítězil


Branky


0

Do Hradce přijela Pustá polom a hlavně v prvním dějství byla lepším týmem. Svou převahu však nedokázala patřičně využít a do kabin se šlo za stavu 1:1. Ve druhé půli dal Hradec jeden gól a zvítězil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství byla lepší hostující ekipa z Pusté Polomi. Už ve 4. minutě musel domácí brankář Tomáš Mrázek tygřím skokem vyrážet hlavičku Jiřího Hendrycha. V 8. minutě chytil pustopolomský brankář Michal Krystýn malou domů do ruk. Z nepřímého kopu se po jemném přiklepnutí Norberta Lichého trefil Tomáš Krejsa – 1:0. O minutu později zahodil ještě šanci hradecký David maisel. Pustá Polom pak opět převzala taktovku. Adam Kubala napálil míč do břevna. Pustá Polom srovnala krok v 24. minutě, když chybnou malou domu Radka Kačírka vystihl Zdeněk Kačírek, jenž obehrál i domácího brankáře Mrázka a zkušeně zavěsil – 1:1. V dalším průběhu hry zlikvidoval domácí Mrázek hostům další dvě šance. Dvakrát si na něm vylámal zuby Zdeněk Kačírek a jednou Pavel Bubík.

Ve druhé půli se hra vyrovnala a přelévala z jedné strany na druhou. Rozhodující okamžik střetnutí nastal v 59. minutě, když důrazný Lukáš Petřík nadvakrát propálil hostujícího brankáře Michala Krystýna – 2:1. Hosté mohli srovnat Pavlem Bubíkem, ale ten svou šanci zahodil Do poslední minuty se hrál napínavý fotbal, Pustá Polom se snažila tlačit, ale jejich tlak byl bezzubý. Ani jedno z mužstev už nevsítilo branku a Hradec si tak připsal cenné tři body. 

 

zdroj foto: http://petraskvarova.rajce.idnes.cz/Fotbal_17.4.2016/



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
René Černohorský (trenér): Úvod patřil hostům. Podržel nás gólman Mrázek. my dali branku, když hostující brankář chytil malou domů a my využili nepřímý kop. Hosté srovnali po špatné přihrávce našeho stopera. Pak ještě hosté zahodili několik šancí. Ve druhé půli už byl zápas vyrovnaný a my rozhodli díky důrazu Petříka. Je to pro nás cenná výhra.

Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (trenér): Kdyby jsme v první dějství proměnili všechny šance, bylo by to jasné. Bohužel jsme dostali dva zbytečné góly a sami dali jen jednu branku a prohráli.



Sestavy


TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - P. Valenta [-] , D. Maisel [-] (88. M. Fischer [-] ) , D. Diehel [-] (46. M. Sedláček [-] ) , L. Scholtz [-] , L. Petřík [-] (73. D. Škvára [-] ) , T. Krejsa [-] , T. Moc [-] , N. Lichý [-] , R. Kubánek [-] , R. Dušek [-]

Sport-Club Pustá Polom B
M. Krystýn [-] - V. Hendrych [-] , J. Hendrych [-] (46. O. Hečko [-] ) , A. Černohorský [-] , P. Bubík [-] , Z. Kačírek [-] , A. Kubala [-] , P. Bubík [-] , P. Sláma [-] , P. Kňura [-] , D. Kubala [-]

ŽK: 66. A. Černohorský .
Hráči zápasu: T. Mrázek , D. Maisel , P. Valenta - Z. Kačírek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠALATA Jiří - HENNIG Antonín, SMOLEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.