1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlebičov si připsal první tři body v soutěži


Branky


0

Chlebičov vyválčil první tři body od svého postupu. Po první půli vedl o dvě branky. Domácí už jen stačili snížit na konečných 1:2. Oba celky však nadále jsou na hony vzdáleny místům zaručujícím záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj celků z konce tabulky, vyhrála rezerva Chlebičova a připsala si tak do tabulky okresního přeboru první tři soutěžní body v letošním ročníku. Domácí fotbalisté z Bělé jen v prvním dějství spálili pět vyložených šancí. Jedenkrát neuspěli sami před brankářem, neujaly se ani tři střely z jedenácti metrů. Hosté z Chlebičova je za to náležitě vytrestali. V 30. minutě zaváhal při zpracování malé domů domácí gólman Květoslav Cáb a jeho minely využil chlebičovský Marek Tihelka, který míč doběhl a zasunul do prázdné kasy – 0:1. O deset minut později napálil svou střelu nekompromisně pod víko domácí svatyně Kamil Michalík – 0:2. Navíc ještě vzápětí hostující Lukáš Baďura rozezvučel tyč domácí branky.

Ve druhém dějství domácí družina nadále zahazovala své vyložené šance. Hosté z Chlebičova se dostali pouze k jediné nebezpečné střele z třiceti metrů, která se otřela o břevno domácí branky. Snížení se Bělá dočkala v 72. minutě, když jiskérku naděje vykřesal Jan Ohřál – 1:2. V následném průběhu utkání si však už Bělá žádnou tutovku nevypracovala. Její snaha končila před velkým vápnem Chlebičova, který už své těsné vítězství ubránil. Oba celky tak ztrácejí na Kobeřice šest resp. deset bodů.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělá
Richard Václavek (trenér): Hráli opravdu dva nejhorší týmy soutěže. Náš výkon byl naprosto katastrofální. Takhle se o záchranu nehraje. Nejlepším hráčem byli domácí diváci.

SK Viktorie Chlebičov B
Karel Elek (vedoucí týmu): Utkání bylo vyrovnané a my měli více štěstí. Jsme spokojeni.



Sestavy


TJ Sokol Bělá
K. Cáb [-] - M. Papšík [-] , P. Vybrančík [-] , D. David [-] - M. Mikšaník [-] (46. P. Kolár [-] ) , A. Kropka [-] , F. Šmatera [-] (46. R. Vybrančík [-] ) , J. Demko [-] , Š. Machát [-] - L. Plaček [-] (84. P. Kubina [-] ) , J. Ohřál [-] -

SK Viktorie Chlebičov B
V. Sýkora [-] - D. Hollesch [-] , J. Vavřinčík [-] , F. Seifried [-] , D. Kurka [-] - M. Tihelka [-] , J. Otlík [-] , K. Michalík [-] , J. Hollesch [-] - M. Elek [-] , L. Baďura [-] -

Hráči zápasu: F. Seifried .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MEIER Milan - HEISER Jaroslav, SMOLEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.