1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice bodovaly ve Vávrovicích


Branky


0

Kobeřice si odvezly bod z Vávrovic. Hosté šli velmi brzo do vedení. Domácí vyrovnali ještě do konce poločasu. Ve druhé půli se už nic podstatného nestalo, a oba celky si tak připsaly bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě družiny zvítězily v prvním jarním kole. Po bodu si připsaly i v tomto zápase, což hlavně pro Kobeřice znamená další důležitý krok v boji o záchranu. V 9. minutě šly Kobeřice do vedení, když se po krásné akci zjevil sám před bránou David Mrva a v klidu podél brankáře poslal míč do domácí branky – 0:1. V 15. minutě našel Vojtěch Malchárek Davida Mrvu a  jeho jedovatou střelu vytlačil domácí brankář Patrik Košárek konečky prstu mimo branku. Za domácí zavraždili své šance David Kříž s Filipem Mruskem, když nezachovali chladnou hlavu před strážcem hostující svatyně Danielem Stoklasou. Vyrovnání se domácí fotbalisté dočkali v 38. minutě, když po centru zprava přehodil brankáře Stoklasu David Kříž – 1:1. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Ve druhé půli měli více ze hry domácí fotbalisté z Vávrovice. S proměňováním šancí však byly značně na štíru. Domácí útočník Filip Mrusek zaváhal zcela sám před hostujícím brankářem Danielem Stoklasou. Jan Lichovník zamířil svou střelu těsně vedle tyče hostující branky. Po sporném zákroku na Schreibera, kdy domácí chtěli odpískat penaltu, dění na hřišti znervóznělo. Hosté se už jensoustředili na ubránění remízy a to se jim taky povedlo. Zápas tak dospěl k zaslouženému remízovému konci. Kobeřice se získaným bodem opět o kousek zbavily záchranářských starostí.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (trenér): Z naší strany to bylo hodně nervózní. Hosté šli do vedení. My pak měli šance a vyrovnali Křížem na konci poločasu. Ve druhé půli jsme měli sice více ze hry, ale zápas dospěl k remíze.

TJ Sokol Kobeřice B
David Václavík (trenér): Soupeř je zvyklý na svůj tereén a praktikoval hru s nákopy na své útočníky. My dali brzo branku. Domácí stihli vyrovnat Ve druhé půli jsme si už šancí moc nevypracovali. Hrála se spíš kopaná a domácí se věnovali spíše diskusím s rozhočím.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
P. Košárek [-] - J. Lichovník [-] , J. Morisch [-] , F. Mrusek [-] , D. Kříž [-] (68. D. Galvas [-] ) , J. Štencek [-] (86. D. Šenk [-] ) , M. Schoppik [-] (57. J. Laifert [-] ) , J. Morbitzer [-] , J. Schneider [-] , R. Schreiber [-] , D. Cahel [-]

TJ Sokol Kobeřice B
D. Stoklasa [-] , D. Mrva [-] - D. Boček [-] , V. Malchárek [-] (89. P. Ullrich [-] ) , O. Bedrich [-] , P. Hlawenka [-] , J. Návrat [-] (90. D. Václavík [-] ) , D. Petroš [-] , T. Mrovec [-] , M. Vidlák [-] , L. Jašek [-]

ŽK: 76. J. Štencek , 83. J. Morisch - 85. P. Hlawenka .
Hráči zápasu: J. Štencek - P. Hlawenka .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - PIVOVARČÍK Miroslav, PRETSCH Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.