1:1
(1:1)
45. R. Holub
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice opět venku bodovaly


Branky


0

Druhé Stěbořice přivítaly na svém hřišti Jakartovice, kterým se venku nebývale daří. Vše podstatné se odehrálo v prvním poločase, kdy šli nejdříve do vedení domácí. V závěru poločasu Jakartovice skóre srovnaly. Druhý poločas ovlivnilo hodně vyloučení domácího Kokoška, po kterém Stěbořice byly rády, že udržely remízu. V tabulce je tak předtsihly o skóre Suché Lazce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový zápas se odehrál na půdě ve Stěbořicích, kam zavítaly venku výborně hrající Jakartovice. Celý zápas probíhal přesně podle hesla, každý chvilku tahá pilku. Ze začátku si vypracovali dvě tutovky hosté z Jakartovic. Vedení se však ujala domácí ekipa, která využila zaváhání hostující obrany, a  Jamnický míč napálil do sítě – 1:0. Od té chvíle měly převahu Stěbořice. Paradoxně to ale byli hosté, kdo dal branku. Minutu před odchodem do kabin po standardní situaci srovnal hlavou Holub – 1:1. 

Klíčový okamžik druhé půle přišel v 63. minutě, kdy se nechal nesmyslně vyloučit domácí Kokošek. Stěbořice se zaměřily na udržení výsledku a jen nemohoucnost Jakartovic mohla za to, že si hosté neodvezly všechny tři body domů.   



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslik (Stěbořice, trenér): Byl to vysloveně remízový zápas. Hodně ho ovlivnilo zbytečné vyloučení našeho hráče, po kterém jsme se museli soustředit už jen na udržení výsledku.

FK Jakartovice
David Barták (trenér, Jakartovice): Remízový zápas. Oni dali branku po hrubé chybě naší obrany. Vyrovnali jsme těsně před půli. Po vyloučení jejich hráče jsme měli na šance, ale ty jsme neproměnili



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] (88. J. Fiedler [-] ) , D. Burda [-] , M. Jamnický [-] , O. Šumbera [-] , R. Kokošek [-] , O. Šmalec [-] , M. Fiedler [-] (86. L. Burda [-] ) , M. Paleta [-] , M. Kokeš [-] (70. T. Král [-] ) , P. Vavrečka [-]

FK Jakartovice
M. Janech [-] - R. Holub [-] - T. Kukol [-] - R. Urban [-] - K. Palkovič [-] , K. Postřimovský [-] (82. M. Sváček [-] ) , J. Hlaváč [-] , M. Gaži [-] , D. Stanke [-] (76. K. Török [-] ) , M. Poštulka [-] , J. Pekárek [-] (70. A. Kreisl [-] )

ŽK: 73. M. Josefus - 39. K. Palkovič , 89. T. Kukol . ČK: 63. R. Kokošek .
Hráči zápasu: J. Losert - M. Janech .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HENNIG Antonín - BUKOVSKÝ Josef, KANIA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.