Krejsa rozhodl o výhře Hradce


Branky


0

Zajímavý zápas se odehrával v Hradci. Po bezbrankové první půli, šla Vřesina do vedení. Díky dvěma brankám Krejsy, dokázal Hradec obrátit skóre a vyhrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střetnutí mezi Hradcem a Vřesinou nabídlo zajímavou podívanou pro oko diváka. I když první půle skončila bez branek, tak nabídla hodně šancí na obou stranách.  Do sedmé minuty zahodil své šance hradečtí David Maisel, Tomáš Krejsa a Norbert Lichý. Ve 14. minutě na druhé straně zaváhal při samostatném průniku vřesinský Martin Boháč. V 24. minutě napálil balón do břevna vřesinský Petr Reichel.  O tři minuty později na druhé straně rozezvučel tyčku vřesinské svatyně Tomáš Krejsa. V 32. minutě zametl Petr Koval svou hlavičku těsně nad hradeckou bránu. A když nebyl v 38. minutě hostům uznán gól, šlo se o kabin za bezbrankového stavu. 

 

V 52. minutě zahodil velkou hradeckou šanci Pavel Valenta, ale míč mu v rozhodném okamžiku ukopla do bezpečí vřesinská obrana. Do vedení se dostala Vřesina o minutu později, když hradecký brankář Tomáš Mrázek podcenil centr Martina Boháče, a ten skončil za jeho zády – 0:1. Šanci Martina Boháče z 68. minuty lapá brankář Mrázek. Domácí srovnali skóre v 73. minutě, kdy po akci Matyáše Lichého s Pavlem Valentou, zametl balón do kasy Tomáš Krejsa – 1:1. V 76. minutě napálili hosté Martinem Boháčem břevno domácí klece. O dvě minuty později posadil David Maisel míč na hlavu Tomáše Krejsy, a ten jej uklidil do brány – 2:1. Vřesina mohla srovnat v 84. minutě, ale míč z hlavy Petra Strakoše přistál pouze na břevnu.



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
René Černohorský (trenér): Pro oka diváka to bylo velmi pěkné utkání s množstvím šancí na obou stranách. Hosté nastřelili tři a my dvě tyčky. Klidně to mohlo skončit 10:9. Místo abychom šli do vedení, tak jsme prohrávali. Odhodlaní, snaha, chuť a koncentrace nás dovedla k výhře.

TJ Vřesina
Miloš Chvěja (vedoucí mužstva): Nastřelili jsme tři břevna. Měli více gólovek než domácí. Zápas to byl spíše remízový. Vedli jsme 0:1, a kdyby nám rozhodčí v první části uznal regulérní branku, mohlo to být 0:2 a zápas se mohl vyvíjet jinak.



Sestavy


TJ Hradec n/M
T. Mrázek [3.0] - P. Valenta [-] , D. Maisel [-] (86. M. Fischer [-] ) , D. Wiweger [-] (70. M. Lichý [-] ) , L. Scholtz [-] (88. M. Škrobánek [-] ) , L. Petřík [-] , T. Krejsa [-] , N. Lichý [-] (70. J. Ondřej [-] ) , R. Kubánek [-] , D. Škvára [-] , R. Dušek [-] (46. J. Pola [-] )

TJ Vřesina
J. Lampart [7.0] - V. Čech [-] , P. Koval [-] - F. Rončka [-] , V. Kocian [-] - P. Boček [-] - A. Rončka [-] , M. Gajda [-] , P. Reichel [-] (65. P. Strakoš [-] ) , M. Boháč [-] , J. Pagáč [-]

ŽK: 69. L. Petřík , 88. J. Ondřej .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KRZISCH Roman - VÁCLAVÍK Josef, HARAZIM David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.