Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice rozhodly čtyřmi góly v prvním dějství


Branky


0

Stěbořice byly velmi produktivní v prvním dějství, kdy Opavě nasázely čtyři branky. Ve druhém dějství se už zápas jen dohrával, a každé z mužstev vsítilo po jedné brance.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O výsledku střetnutí se rozhodlo v prvním dějství, kdy byly Stěbořice stoprocentní ve využívání šancí. Opava sice měla opticky více ze hry, ale její snaha se rozbíjela o zformovanou defenzívu domácího celku. Ten vsadil na rychlé kontry a ty se ukázaly jako smrtící.  V 10. minutě uvolnil Roman Kokošek Jakuba Fiedlera, který svůj samostatný nájezd s ledovým klidem proměnil– 1:0. V 19. minutě zahrával David Burda rohový kop, odražený míč se dostal k Romanu Kokoškovi, jenž uklidil míč do sítě – 2:0. Stěbořice se pak dostaly ke slovu až v závěru poločasu, ale byl to úder smrtící. V 44. minutě si zpracoval ve vápně míč netradiční střelec Karel Havlásek a míč poslal do hostující brány – 3:0. O minutu později se navíc tečovaná střela Romana Kokoška dostala do opavské brány, když teč poslala opavského gólmana na opačnou stranu – 4:0.

 

Ve druhém poločase se už zápas víceméně dohrával. Opava se sice snažila hrát, ale defenzíva Stěbořic byla velmi spolehlivá. Pátou branku vsítily Stěbořice v 70. minutě, když vyraženou střelu Martina Fiedlera vrátil do brány jeho bratr Jakub Fiedler – 5:0. Hosté  pak už jen kosmeticky upravili skóre až samém závěru, když z přímého kopu vymetl šibenici stěbořické branky Jan Frank – 5:1. Stěbořice tak zaznamenaly pátou výhru v řadě.osté.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslik (trenér): Vyhráli jsme po páté za sebou. Dneska jsme odehráli slušný zápas, i přes absencí tři hráčů. Minerva nehrála špatně, ale my do čeho jsme kopli, to nám spadlo do brány.

FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Paradoxně jsme měli balón více ve svém držení. Stěbořice hrály ze zabezpečené obrany a my se neuměli prosadit. Oni hrozili z rychlých brejků, které rozhodly utkání. Do čeho kopli, to skončilo v bráně.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - D. Burda [-] (67. F. Otipka [-] ) , M. Jamnický [-] , O. Šumbera [-] , R. Kokošek [-] , K. Havlásek [-] (57. J. Holubec [-] ) , J. Fiedler [-] (72. P. Fiedler [-] ) , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , M. Kokeš [-] , L. Burda [-]

FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - D. Kowalski [-] , J. Frank [-] , J. Herrmann [-] (71. J. Hoblík [-] ) - R. Holuša [-] - R. Škrobánek [-] , M. Babic [-] , M. Mathias [-] , R. Jedlička [-] , V. Henčl [-] , I. Kratochvíl [-]

ŽK: 39. J. Fiedler .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - TĚŽKÝ Michal, GANČAŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.