Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 16:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlebičov inkasoval doma od Hoštic pět branek


Branky


0

Chlebičov doma nestačil na malé Hoštice, které mu nasázely pět branek a zaslouženě vyhrály 0:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední Chlebičov byl malým Hošticím vyrovnaný soupeřem pouze v první polovině zápasu. Hostující družina z Hoštic šla do vedení ve 4. minutě, když se Martin Slíž uvolnil a  zametl svou jedovatou střelu k tyči hostující svatyně – 0:1. Chlebičov reagoval v 10. minutě šancí Marcela Šupíka, kterému jí odkopl do bezpečí hoštický brankář Marek Honka. Hosté navýšili sve vedení minutu před přestávkou, když se Michal Kokošek uvolnil přes dva hráče a zamířil na vzdálenější tyč chlebičovské svatyně – 0:2. 

 

Ve druhé části už Chlebičov odpadl a Malé Hoštice postupně navyšovaly skóre až na hrozivých 0:5. V 53. minutě se ještě zastřelovali Martin Slíž a Richard Blaga. V 54. minutě se už hosté radovali z branky, když centr Martina Slíže Slížův centr do sítě Michal Kokošek – 0:3. V 73. minutě vypáli projektyl na chlebičovskou bránu Martin Slíž, ale brankář Václav Sýkora míč vyrazil na roh. V 74. minutě zkompletoval po rohu Roman Kokošek svůj hattrick – 0:4. Definitivní podobu výsledku dal střetnutí v 79. minutě Erik Klinger, který utekl chlebičovské obraně a propálil brankáře Sýkoru. – 0:5. O dvě minuty později zahrával jakub Chříbek rohový kop a míč mířící do šibenice neuvěřitelně vyrazil Sýkora na roh. Pak se už zápas jen dohrával.



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov B
Karel Elek (vedoucí mužstva): Oni nám hned ve čtvrté minutě dali branku. My jsme pak měli ještě šanci v desáté minutě. Do poločasu to bylo 0:2. Ve druhém jsme se už sesypali a dostávali jeden gól za druhým. Hosté si výhru zasloužili. Rozhodčí ode mě dostává jedna mínus.

TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): Do druhé branky to byl celkem vyrovnaný zápas. My jsme pak převzali taktovku a vedení ještě navýšili.



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov B
V. Sýkora [-] - J. Otlík [-] , J. Hollesch [-] - L. Baďura [-] - J. Vavřinčík [-] , M. Elek [-] , M. Konig [-] (79. V. Hubálek [-] ) , T. Starý [-] , M. Šupík [-] (61. J. Sedláček [-] ) , M. Tihelka [-] , K. Michalík [-]

TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - J. Chřibek [-] , M. Slíž [-] (80. J. Bia [-] ) , M. Kokošek [-] , I. Xenitidis [-] , R. Blaga [-] (82. D. Hlavenka [-] ) , J. Grygarčík [-] (64. A. Postulka [-] ) , M. Malohlava [-] , E. Klinger [-] , V. Kopťák [-] , R. Blaga [-]

ŽK: 32. V. Kopťák , 47. M. Kokošek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - RUČKA Jakub, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.