3:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice přehrály Polom


Branky


10. R. Urban , 13. O. Šimon , 75. R. Urban - 68. P. Bubík , 79. P. Kňura
0

V úvodní dvacetiminutovce na hřišti kralovaly Jakartovice, které se ujaly dvoubrankového vedení, které udržely do konce poločasu. Ve druhém dějství byla Plom lepší a snížila na rozdíl jediné branky. Dokázala reagovat, i když domácí přidali třetí branku. Na víc se však už nezmohla a Jakartovice dokráčely za třemi body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě družiny nastoupily pouze s torzem sestav a v první dvacetiminutovce byli fotbalisté Jakartovic lepší a během dvou minut si vypracovali vedení 2:0. První branku vstřelil Radoslav Urban po samostatné akci – 1:0. O dvě minuty později se parádně trefil Jan Pekárek – 2:0. Oba hráči ještě mohli vedení navýšit, ale už neměli tolik štěstí v zakončení. Po půlhodině hry se začal obraz hry měnit, a hostující družina převzala taktovku utkání. Ve vyložené šanci zaváhal po přihrávce Michala Adamčíka zaváhal Pavel Bubík. Dvakrát mířil jen těsně vedle Zdeněk Kačírek. Ve třetí Kačírkově šanci vykopl z brankové čáry míč mířící do brány domácí obránce. 

 

Ve druhém dějství byla Pustá Polom lepším týmem. Domácím postupně docházely síly a začaly se množit chyby. Hosté byli aktivnější a Aleš Kareš v brance se měl co ohánět. Snížení se dočkali hosté v 68. minutě, když přihrávku Michala Adamčíka zužitkoval Pavel Bubík střelou do prázdné kasy – 2:1. V 75. minutě však Jakartovice šly znovu do vedení, když svou střelu uklidil k tyči Radoslav Urban – 3:1. O drama se hosté postarali deset minut před koncem, když přímý volný kop hrajícího trenéra Rostislava Halšky přistál na hlavě Petra Kňury, který využil chyby domácího brankáře  Kareše a snížil opět na rozdíl jedné branky – 3:2. Domácí ekipa si už výhru nenechala vzít a taktickým výkonem si tři body pohlídala. Hosté se dostali jen ke dvěma střelám Pavla Bubíka do boční sítě.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Karel Balcar (vedoucí mužstva): Bylo to šťastné a vydřené vítězství. My vedli brzy 2:0. Hosté pak převzali taktovku hry a ve druhé půli postupně snížili na 2:1, a pak na 3:2. My naštěstí výhru uhájili.

Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (trenér): Prvních patnáct minut bylo od nás tragických a my dostali dvě branky. Pak se to vyrovnalo a do šancí jsme se dostali i my. V kabině jsme si řekli, že nemáme , co ztratit a dokázali jen snížit.



Sestavy


FK Jakartovice
A. Kareš [-] - T. Kukol [-] - R. Urban [-] , M. Janech [-] (69. D. Barták [-] ) - D. Filip [-] , M. Sváček [-] , L. Martinka [-] , A. Kreisl [-] , K. Postřimovský [-] , O. Šimon [-] , J. Pekárek [-]

Sport-Club Pustá Polom B
L. Juchelka [-] - M. Kuděla [-] (60. R. Halška [-] ) , M. Adamčík [-] , D. Kubala [-] , A. Kubala [-] , M. Mikšík [-] , D. Schlossarek [-] , P. Bubík [-] , Z. Kačírek [-] , P. Kňura [-] , P. Bubík [-]

ŽK: 56. A. Kubala .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: BAČKOVSKÝ Pavel - BUČEK Martin, PIVOVARČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.