Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kyjovice deklasovaly Melč


Branky


0

Zápas se proměnil v jednoznačnou záležitost domácích Kyjovic. V jejím dresu koncertovali autoři hattricku Richter a Kudela. Skóre utěšeně narůstalo po celý zápas, až se zastavilo na na konečném výsledku 7:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas se proměnil v jednoznačný koncert domácí družiny z Kyjovic. Hosté hořeli hlavně ve středu hřiště a vyráběli školácké chyby. V 8. minutě pálil vedle Tomáš Pohl. O minutu později Marek Janalík mířil slepými náboji. Ve 12. minutě utekl po levém křídle Marek Janalík a jeho přihrávku přetavil v první branku Lukáš Richter - 1:0. V 17. minutě zase pálil vedle Roman Vavrečka. Hosté se dostali pouze k šanci Václava Škrobánka, kterého skvěle vychytal brankář Lukáš Kudela. V 20. minutě střelu Lukáše Richtera brankář chytá. O dvě minuty později ještě první střelu Lukáše Richtera brankář vyráží před sebe, ale na jeho dorážku už byl krátký - 2:0. V 27. minutě zamířila hlavička Romana Vavrečky jen těsně mimo tři tyče. O tři minuty později se prosadil po pěkné kombinační akci Jakub Kudela a načal svůj čistý hattrick- 3:0. V 32. minutě pohrdl svou šancí Václav Pětník. Úcet poločasu uzavřel v 42. minutě Jakub Kudela - 4:0.  

 

Ve druhé části se obraz hry nezměnil. K šancím se však dostala i Melč. Ale jejich šance vylapal fantastickými zákroky Lukáš Kudela. Zuby si na něm vylámaly několikrát Václav Škrobánek a Michal Martínek. Domácí však nadále pokračovali ve svém představení. V 52. minutě Martin Kudela zamířil svůj projektyl nad bránu. V dalších šancích mířili vedle Lukáš Richter a Václav Pětník. V 61. minutě po centroval zpravé strany Jakub Kudela, a jeho centr k překvapení všech prošel až do brány - 5:0. O deset minut později završil svůj hattrick po nejhezčí akci utkání Lukáš Richter - 6:0. V 79. minutě se nadvakrát po rohu prosadil Roman Vavrečka - 7:0. Pak se už jen zápas v poklidu dohrával. 



Ohlasy k zápasu


FC Kyjovice
Radim Volný (trenér): Byli jsme jasně lepší a vyhráli jsme zaslouženě. Kromě sedmi branek jsme si vypracovali ještě spoustu šancí.

TJ Sokol Melč
Ondřej Stupeň (kapitán): Byla to z naší strany tragédie. Neuměli jsme si přihrát, ba ani odkopnout míč. Domácí těžili z našich chyb. Zase jsme museli sestavu lepit a neměli jsme nikoho na střídání.



Sestavy


FC Kyjovice
L. Kudela [-] - V. Pětník [-] (60. J. Kolouch [-] ) , L. Richter [-] , J. Kudela [-] , R. Vavrečka [-] , T. Pohl [-] , M. Janalík [-] , D. Halfar [-] , M. Kudela [-] (81. R. Vaněk [-] ) , D. Krayzel [-] (69. D. Kormanec [-] ) , J. Kučera [-] (55. R. Grygar [-] )

TJ Sokol Melč
J. Gašparik [-] - D. Schrom [-] , O. Stupeň [-] , K. Palzer [-] , P. Prda [-] - M. Klein [-] , J. Onderka [-] , J. Pracný [-] , M. Šimeček [-] - M. Martínek [-] , V. Škrobánek [-]

ŽK: 30. T. Pohl , 33. D. Halfar - 34. M. Klein , 52. D. Schrom .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PINČEK Milan - KOTALA Patrik (N), ČERMÍN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.