Bezbranková nuda


Branky


0

Zápas nabídl velmi málo krásy. Obě mužstva si vypracovala minimum šancí, a proto skončil zaslouženou bezbrankovou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas mezi Holasovicemi nabídl velmi nudnou podívanou. Hráči jako by si jen přišli kopnout do míče. První poločas byl špatný z obou stran a moc fotbalové krásy nenabídl. Hosté si vypracovali jednu pološanci, když Jindřich Dankovič nahrával pod sebe na Petra Stoklasu, který mohl jít sám na brankáře, ale přihrávka byla příliš pomalá. Domácí stříleli pouze z dálky, slabě a nepřesně. K vidění bylo pár tvrdších soubojů, jinak se na trávníků nic zajímavého nedělo. Hrálo se od vápna k vápnu bez větších šancí. 

 

Druhá půlka se nesla ve stejném duchu. Za zmínku stojí v posledních dvaceti minutách brejky hostů po nákopech brankáře. Domácí zahrozili přímým kop v podání domacího stopera Jiřího Bolíka asi z dvaceti metrů. Ten byl kopnutý dobře a razantně, ale i když střela gólmanovi trochu starosti nadělala, v bráně nakonec neskončila. Hosté se dostali k dobrému zakončení po jednom z brejků, ale hostující hráč David Adamačík pálil přímo do brankáře Holasovic Filipa Dehnera. Ten tak vychytal na jaře už svou druhou nulu. Oba soubory si tak připsaly zasloužený bod.    



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Holasovice
Petr Bolík (trenér a vedoucí mužstva): Musím jen souhlasit a potvrdit slova pana Lhotského ze Štítiny. Hrálo se ,,bezkrevně" a bez vetšího zájmu obou celků skórovat. Od prvních minut to vypadalo jako přátelský zápas, ve kterém ani jeden tým nechce vyhrát a spokojí se s remízou. Oběma týmům už téměř o nic nejde a dnes to na hřišti také tak vypadalo. Byl to velice průměrný, možná až podprůměrný zápas s minimem šancí.

TJ Tatran Štítina B
Michal Lhotský (vedoucí mužstva): Zápas byl hrozný z obou stran. Bod je pro nás dobrý. Každé z mužstev si vypracovalo po jedné šanci. Ale převážně se hrálo mezi šestnáctkami obou týmů. My si navíc neuměli nahrát, a díky toho jsme se nedostali ani k zakončení.



Počet diváků: 35. Rozhodčí: RUČKA Jakub - MATÝSEK Tomáš (N), ŘEHÁČEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.