2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Melč porazila oslabený Vítkov


Branky


0

Oslabený Vítkiov přijel na hřiště poslední Melče. První děkjství skončilo bezbrankovou remízou. Ve druhém dějství vsítila Melč dvě branky a vyhrala. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rezerva Vítkova přijela vlivem zranění na hřiště poseldní Melče pouze s devíti hráči do pole. I přesto se hrál relativně vyrovnaný zápas. Domácí tlačili a hosté se snažili hrát na brejky, kde na jejich hrotu operoval osamocený Lukáš Pavlíček. V první dějství si vypracovala Melč nějaké šance. Václav Škrobánek utekl hostujícím hráčům po lajně a svou střelu zamířil jen těsně vedle. Hlavičku pavla Škrobánka po centru Michala Kleina chytil vítkosvký brankář Daniel Richter. Tentýž hráč pak ještě asi z třiceti metrů vypálil jen těsně nad branku. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

 

Ve druhé půli přišel na hřiště domácí Jakub Hoblík, a ten hru rozhýbal. Vítkovu pomalu žačaly docházet síly. Jedinou jejich šanci zahodil Lukáš Pavlíček. Domácí se pak dostali k pěkné kombinační akci po ose Michal Martínek, Michal Klein, Ondřej Stupeň a Václav Škrobánek, kterou dokázal zlikvidovat hostující brankář Daniel Richter. V 63. minutě se už domácí radovali z gólu. To nahrál Michal Martínek Václavu Škrobánkovi, jehož centr uklidil do branky jakub Hoblík - 1:0. V 79. minutě se zmocnil míče Václav Škrobánek, předběhl dva vítkovské stopery a uklidl míč k tyči - 2:0. Melč už si pakl výhru v pohodě uhlídala a přerušila sérii porážek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Melč
Ondřej Stupeň (kapitán): Hosté přijeli pouze v devíti a to nám pomohlo. My jsme měli převahu, oni hrozili hlavně z brejků.

TJ Vítkov B
Jan Pavlíček (trenér): Vyrovnaný zápas, i přesto, že jsme hráli v devíti hráčích. Snažili jsme se hrozit z brejků. Převaha dvou mužů v poli se nakonec projevila ve druhé půli, když Melč vsítila dvě branky.



Sestavy


TJ Sokol Melč
J. Gašparik [-] - M. Šimeček [-] , D. Schrom [-] (46. J. Hoblík [-] ) , V. Škrobánek [-] , K. Palzer [-] , M. Martínek [-] , M. Klein [-] , J. Onderka [-] , P. Škrobánek [-] , O. Stupeň [-] , Z. Hrubý [-]

TJ Vítkov B
D. Richter [-] - P. Hanuš [-] , P. Mader [-] - T. Černoch [-] , L. Pavlíček [-] , O. Pop [-] , D. Rykala [-] , P. Novosad [-] , A. Čech [-] , A. Vavroš [-] , T. Kulhánek [-]

ŽK: 44. P. Škrobánek - 32. P. Mader .
Hráči zápasu: J. Gašparik - L. Pavlíček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - ČERNÍN Jiří (N), KRÁSA Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.