0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina doma opět padla


Branky


0

Štítina se opět zachovala jako vzorný hostitel a darovala všechny tři body Skřipovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina chtěla určitě v prvním jarním zápase vyvrátit fakt, že se jí na domácím hřišti vůbec nedaří. Svědčí o tom fakt, že za podzimní část sezóny na svém hřišti vydolovala pouhé čtyři body. V prvních dvaceti minutách byla proto domácí družina lepším týmem. Držela balón, hosty přehrávala a měla územní převahu. Ve 20. minutě však přišel klíčový okamžik střetnutí, když dlouhý pas za obranu zachytil skřipovský forvrd David Horáček, který našel pod sebou Jakuba Murcka, jenž napnul síť domácí svatyně, ketrou hájil gólman Hlaváček - 0:1. Domácí obdržená branka naporsto zaskočila a až do konce prvního dějství se utápěla v křeči. Hostům stačilo poctivě bránit.

Ve druhé půli se opět byla byla Štítina opět lepším týmem na hřišti. Její marná snaha se však rozbíjela o pevný obranný val Skřipova. Vrcholem štitínského zmaru byla penalta. Tu rozhodčí nařídil po faulu na domácího hráče. Míč si na značku pokutového kopu postavil David Adamčík a jeho střelu vyrazil skřipovský brankář Oldřich Žák. Neujala se ani následná dorážka. V závěru utkání při tlaku domácí družiny navíc podržel hosty skvěle chytající brankář Žák. Skřipov si tak ze Štítiny odvezl šťastné tři body a pomalu tak uniká z pásma sestupu. Štítina si tak bude muste počkat na další domácí zápas, kde by si mohla napravit reputaci.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina B
Michal Lhotský (vedoucí mužstva): Ze začátku jsme byli lepší. Hosty jsme přehrávali, byli na balónu a měli převahu. Ve 20. minutě přišel zlomový okamžik, kdy jsme dostali branku. Pak na nás padla deka a přestali jsme hrát. Vrcholem našeho zmaru byla zahozená penalta.

TJ Sokol Skřipov
Zbyněk Dluhoš (vedoucí mužstva): Šťastné vítězství. Byli jsme pod tlakem. Dobře navíc chytal náš brankář Žák.



Sestavy


TJ Tatran Štítina B
P. Hlaváček [-] - D. Baier [-] , D. Komenda [-] , D. Nardelli [-] - D. Adamčík [-] , D. Kapinos [-] (65. P. Hřivnáč [-] ) , J. Heger [-] , O. Baránek [-] , J. Tietz [-] - P. Boček [-] , P. Stoklasa [-]

TJ Sokol Skřipov
O. Žák [-] - L. Lyčka [-] (90. O. Hrbáč [-] ) , J. Lubojacký [-] , R. Lichý [-] , A. Střižík [-] (59. O. Bartusek [-] ) , J. Kubánek [-] , J. Murcek [-] (69. J. Kubánek [-] ) , D. Horáček [-] , O. Černý [-] , D. Ulman [-] , D. Binar [-]

ŽK: 29. O. Baránek - 16. J. Kubánek , 85. R. Lichý .
Hráči zápasu: O. Žák .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - ADAMČÍK Libor (N), BRIA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.