Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlavnice nevyužila zaváhání Těškovic


Branky


26. L. Richter , 52. R. Vavrečka , 82. L. Richter , 88. J. Kolouch - 15. J. Wollner , 45. D. Liška , 78. L. Kirschner (p.) , 81. D. Liška
0

Divoký zápas se odehrál v Kyjovicích a skončil zaslouženou remízou. O něco napřed vždy byla vedoucí Hlavnice. Ta dokonce vedla ještě osm minut před koncem 2:4. Domácí však skvělým finišem dokázali vyrovnat na 4:4. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí Hlavnice mohla využít zaváhání Těškovic. Ještě osm minut před koncem vedla o dvě branky, ale finiš Kyjovic vedl k remíze. V první čtvrthodině byla lepší hostující družina z Hlavnice. Její převaha vedla k vedoucí brance, kterou po pěkné akci vsítil Jan Wollner - 0:1. Poté získaly mírnou převahu Kyjovice. V 16. minutě vypálil pouze slabě Juraj Kováč. V 22. minutě zamířil jen těsně Roman Vavrečka. V 26. minutě se už domácí fandové mohli radovat z branky, když přímý kop Martina Kudely dopravil do sítě Lukáš Richter - 1:1. V 38. minutě ještě zahodil šanci kyjovický Václav Pětník, a přišel zákonitý trest, když minutu před odchodem do kabin vsítila Hlavnice náhodnou branku z kopačky Davida Lišky - 1:2.

 

Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí. V 47. minutě hlavička Jana Koloucha mířila jen těsně mimo tyče. V 52. minutě vyrobil chybu hlavnický obránce Pavel Elbl a Roman Vavrečka napálil míč do brány, a brankář hostí Lukáš Kirschner byl bez šance - 2:2. V dalším průběhu zápasu se přelévala z jedné strany na druhou. Obě družiny si vypracovaly nějaké šance. Za domácí byli neúspěšní Juraj Kováč a Tomáš Pohl. Za hosty to byl Jakub Gloga, David Liška a Tomáš Liška. V 78. minutě fauloval v pokutovém území Juraj Kováč hostující hráče. Míč si postavil na značku pokutového kopu brankář Lukáš Kirschner a míč uklidil do sítě - 2:3. O tři minuty později se navíc hlavou prosadil hlavou po rohu David Liška - 2:4. A zdálo se, že si Hlavnice v poklidu dokráčí ke třem bodům. Domácí však nehodili flintu do žita a bojovali až do konce. V 82. minutě snižoval na rozdíl jediné branky Lukáš Richter, když z jedenácti metrů usměrnil míč k tyči - 3:4. Dvě minuty před koncem doklepl ve skrumáži míč do kasy Jan Kolouch - 4:4. Hlavnice tak ztratila dvoubrankové vedení a zápas dospěl k remíze.

 

Zdroj foto: Hlavnice fans - facebook



Ohlasy k zápasu


FC Kyjovice
Radim Volný (trenér): Pro diváky to musel být určitě zajímavý zápas. Nám se podařilo srovnat v poslední desetiminutovce z 2:4 na konečných 4:4.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Neměli jsme štěstí, ale remíza je spravedlivá a zasloužená.



Sestavy


FC Kyjovice
L. Kudela [-] - J. Kováč [-] , T. Pohl [-] , V. Pětník [-] , R. Vaněk [-] , L. Richter [-] , J. Kolouch [-] , J. Kudela [-] , R. Vavrečka [-] (51. R. Grygar [-] ) , L. Jirků [-] , M. Kudela [-] (69. D. Kormanec [-] )

Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] , L. Lodňánek [-] , D. Liška [-] , Z. Vrána [-] , P. Elbl [-] , J. Gloga [-] , J. Wollner [-] , D. Hendrych [-] , P. Wolf [-] , T. Liška [-] , D. Ochrana [-]

ŽK: 70. R. Grygar - 66. Z. Vrána .
Hráči zápasu: T. Pohl - J. Wollner , L. Kirschner .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: PINČEK Milan - VOLNÝ Radim (N), ZEMEK Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.