Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová si s chutí zastřílela


0

Březová s přeheldem zvládla zápas s Melčí. Už do poločasu nastřílela bezbrannému soupeři pět branek. Ve druhém přidala ještě tři a odvezla si po zálsluze tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ještě minulou sezónu bojovaly obě družiny o druhé místo v tabulce. O rok později je situace úplně diametrálně odlišná. Melč je v krizi a už jen prosebně vyhlíží konec sezóny, na jejímž konci jí čeká sestup. Problém Melče je dát vůbec dohromady jedenáct hráčů, kteří by nastoupili do zápasu. Hrálo se po celý zápas jen na jednu bránu. Melč se jen bránila útokům Březové. Bezbrankové skóre vydrželo jen do 17. minuty, když se důrazně prosadil v souboji s obráncem březovský hráč a Jiří Lichovník dával už jen do prázdné brány - 0:1. V 24. minutě přistál centr zpravé strany na hlavě Ondřeje Lodňánka, který neměl sebemenší problém míč dopravit do brány - 0:2. O tři minuty později se dostal míč v pokutovém území k Ondřeji Lodňánkovi, který si udělal dva hráče soupeře a zkušeně prostřelil domácího brankáře - 0:3. V 40. minutě po přihrávce Jiřího Lichovníka se dostal míč k Dominiku Novákovi, kteý si obehrál jednoho protihráče a střelou na zadní tyč se radoval z gólu - 0:4. Ještě v závěru poločasu se po pekné akci prosadil Ondřej Lodňánek - 0:5.

 

Začátek druhé půle se odehrával v podobném duchu jako skončila půle první. Už v 48. minutě zátáhl Lichovník míč  a našel Patrika Křenka, který odcentroval do vápna Melče a tam Ondřej Lodňánek zametl míč do brány - 0:6. O čtyři minuty později odebral míč Petr Cihlář domácímu hráči a jeho slabá střela se dokutálela do brány - 0:7. Pak už tempo hry ze strany Březové opadlo. Hosté si ťukali a Melč se velmi ochotně přizpůsobila. Závěrečnou branku vsítil pět minut před koncem do domácí branky střelou k tyči Martin Šuhajík - 0:8.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Melč
Ondřej Stupeň (kapitán): Klasika. Zase jsem sháněl hráče po všech čertech a postavili jsme co se dalo, protože se na to kluci vykašlali. Za celý zápas jsme si nevypracovali šanci. Jejich mladí kluci na nás vletěli a suverénně nás přehráli. Byli herně jinde něž my. My se snažili bránit, ale nevyšlo nám to. Navíc jsme dohrávali o deseti.

TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník (útočník): Jednoznačný zápas. Hrálo se jen na jednu branku. Melčáci měli málo hráčů, a podle toho to tak taky vypadalo.



Sestavy


TJ Sokol Melč
M. Martínek [-] - P. Prda [-] , K. Palzer [-] , O. Stupeň [-] , D. Schrom [-] - J. Pracný [-] , J. Onderka [-] , M. Klein [-] , M. Šimeček [-] - V. Škrobánek [-] , J. Gašparik [-] -

TJ Vítěz Březová
R. Krejčí [-] - J. Lichovník [-] , M. Šuhajík [-] , K. Demel [-] , P. Gebauer [-] , A. Šuhajík [-] (46. P. Cihlář [-] ) , P. Cihlář [-] , D. Novák [-] , T. Křenek [-] , O. Lodňánek [-] , P. Křenek [-]

Počet diváků: 35. Rozhodčí: VÁCLAVÍK Josef - ČERMÍN Josef (N), VÁCLAVÍK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.