Slavkov si přijel pro body do Štáblovic


Branky


29. O. Panáček , 68. L. Gibes , 83. O. Šemora (p.) - 14. M. Gavenda , 18. M. Gavenda (p.) , 33. M. Gavenda , 78. D. Pavelek
0

Šlágr čtvrté třídy se na malém hřišti nesl ve velmi bojovném duchu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas nakonec ovládl dvěma góly Gavenda

Hned v 3. minutě musel Slavkov střídat, když se po souboji zranil Javorský a nahradil jej Muroň. V první šanci se objevil Slavík, ale z 11 metrů neprostřelil val obránců před sebou.  Skóre se tak změnilo až v 18. minutě. Gavenda si naběhl na dlouhý aut Lhotského, při pokusu o zakončení byl stažen k zemi a rozhodčí neváhal a odpískal penaltu. Z pokutového kopu Gavenda nezaváhal - 0:1. Domácím se povedlo vyrovnat po zaváhání gólmana Nováka, kterému v 29. minutě propadl rukama vysoký nákop Panáčka z půlky hřiště - 1:1. Vedení však vydrželo domácím jen malou chvíli. Muroň se v 33. minutě probíjel přes obránce, před vápnem byl sražen a kopal se přímý kop. Gavenda klasickým angličanem na stranu brankáře rozjásal mužstvo Slavkova - 1:2. Do poločasu se již skóre nepohnulo, i když obě mužstva si vytvořila z dlouhých autů několik závarů.

Gavenda vstřelil opět hattrick a upevňuje si pozici střelce soutěže

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu až do 63. Minuty, kdy Mičker atakován před šestnáctkou ještě slabě zakončil, ale rozhodčí odpískal ve prospěch Slavkova přímý kop. Z 20 metrů Gavenda vymetl přes zeď šibenici- 1:3. Tuto situaci neunesl domácí kapitán Dobrotka a po nadávkách rozhodčímu se pakoval s červenou kartou do kabin. Slavkovští hráči však přesilovku nevyužívali, naopak to byli domácí, kdo se dostal do tlaku. Ke snížení v 68. minutě pomohla Štáblovicím i chyba Grigoriadise, který chybnou rozehrávkou daroval soupeři závar v šestnáctce a po něm gól Gibese- 2:3. Domácí vrhli všechny síly do útoku. Otevřených vrátek v obraně však využil v 78. minutě Pavelek, který sólo z půlky hřiště zakončil do protipohybu brankáře- 2:4. V 85. minutě se po standartní situaci pískala penalta pro domácí, kterou zužitkoval Šemora- 3:4. Závěr přinesl ještě pokus o nápor domácích, ale žádnou vážnější šanci si nevytvořili. Slavkov Tak mohl slavit zisk důležitých tří bodů. 



Počet diváků: 86. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - VÍCHA Lukáš (N), GRAJCIAR Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Nejnovější události

M. Lhotský 20:16 17.8.2016 e

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku