2:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 13:45

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza v Radkově


Branky


0

Radkov se chtěl dnes doma omluvit svým fanouškům za střeleskou neaktivitu a prohru v předešlem utkáni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radkov se ujal vedení

Od začátku utkání Radkov vyvíjel tlak a dělal problémy v obraně Sosnové, Radkov byl motivován a zápas vypadal lépe než proti Moravici, kdy vystřelili pouze 2x na bránu. V první půli nastoupili hráči, kteří základ nehrají z důvodu obav, jak se bude zápas vyvíjet hrubostí ze strany Sosnové, ale už od prvních minut Sosnová, nedojížděla ztracené míče a zápas se odehrával v klidu.

První velkou šanci měl Pavel Murcek ve 25. min, když využil zaváháni hostujícího brankáře, který při odkopu míče trefil útočícího hráče domácích a míč se odrazil právě k Murckovi, který vystřelil, ale brankář hostů jeho střelu vychytal a napravil svou chybu.

 

Na první gól domácí čekali do 36. minuty, opět chyba brankáře hostů Kaštovského, kterému míč vypadl z rukou, tuto příležitost využil Murcek a vstřelil první gól zápasu. Hosté se, ale do konce poločasu nevzdávali a snažili se vyrovnat. Jejich brejky, ale zastavili obránci domácích, nebo brankář Rozehnal. Do kabin se odcházelo za stavu 1:0.

Tlak Sosnové

Hned první šance v druhé půli zužitkoval Hanuš, kterému v 46. minutě nahrál mezi dvěma obránci Anelkin - 2:0. Druhý gól byl pro Radkov uklidňující natolik, že domácí přestali hrát a tlak sosnové se zvyšoval. V 60. Minutě hráč hostů Klement dokázal prokličkovat mezi 4 hráči Radkova a snížil náskok domácích na 2:1. Po tomto gólu Sosnová chtěla vyrovnat a na hrubější hru se nemuselo dlouho čekat. Hosté začali dojíždět míče a o fauly nebylo nouze. Domácím se hrubost nelíbila a více se soustředily na hádky než na hru. V 72. minutě podklouznutí domácího obránce, který upadnul pod nohy. Rozhodčí nařídil přímý kop. Brankář střelu zneškodnil, ale bohužel mu míč z rukou vypadnul a toho využil Dunaj, který zakončil – 2:2. V 83. Minutě se mohli domácí dostat do vedení, ale Brotský míč do brány nedostal.



Ohlasy k zápasu


TJ SPS Radkov
Miroslav Týn (trenér): Oproti minulému zápasu kluci konečně zahráli. Bojovali po celý zápas, o výhru nás připravily individuální chyby. Opět se potvrdilo, že se nám lépe hraje proti silnějšímu soupeři, klukům poté nechybí motivace a dřou po celý zápas.




Sestavy


TJ SPS Radkov
M. Rozehnal [-] - D. Fišer [-] , M. Bek [-] , A. Vymětal [-] , J. Mikula [-] - F. Honeš [-] (46. M. Týn [-] ) , A. Anelkin [-] , O. Chreno [-] , T. Brodský [-] - P. Murcek [-] (46. R. Sivák [-] ) - L. Hanuš [-]

TJ Sokol Sosnová
R. Kaštovský [-] - L. Spevák [-] , J. Fuchsík [-] , L. Klement [-] (46. R. Dunaj [-] ) , O. Zifčák [-] , J. Pokoš [-] , Z. Stavinoha [-] , O. Kaštovský [-] , J. Klement [-] , D. Moravec [-] , M. Lazar [-]

ŽK: 68. O. Chreno , 80. R. Sivák , 85. A. Anelkin - 63. Z. Stavinoha , 82. M. Lazar .
Hráči zápasu: M. Bek , A. Vymětal - J. Klement .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - PRDA Václav (N), STAVINOHA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Nejnovější události

M. Lhotský 20:16 17.8.2016 e

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku