Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov deklasoval Větřkovice


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Kovalčíka

Utkání posledního s prvním začalo tutovkou domácích. Naštěstí po centru ze strany Kopl, nechal pouze vyniknout brankáře hostů Nováka. Od této chvíle přebral otěže utkání Slavkov. V 10. minutě dostal Kovalčík hromadu času ve vápně a z 11 metrů poslal Slavkov do vedení  - 0:1. V 24. minutě vypálil z 20 metrů Grigoriadis, gólman Minařík míč neudržel. S dorážkou Kovalčíka si ještě poradil, ale před Ulrichem již zívala pouze prázdná branka - 0:2. Na 0:3 zvyšoval Slavkov ze své tradiční zbraně na malých hřištích. Dlouhý aut Ulricha prodloužil do branky Kovalčík. Do poločasu stačil Kovalčík zkompletovat hattrick, když se nejlépe zorientoval po závaru v šestnáctce domácích - 0:4. Domácí zkoušeli své štěstí hlavně s přímých kopů, které kopal Lichovník. Velmi tvrdé rány však naštěstí mířili vždy v dosahu brankáře Nováka, který je s přehledem vyrážel.

Gavenda opět dal hattrick, Kovalčík se zastavil na 5 gólech

V druhém poločase Slavkov nenapodobil svůj výkon ze zápasu s Palhancem, naopak dál bušil do soupeře, co mu síly stačili. V 55. minutě se nádherně levačkou trefil do šibenice z 20 metrů Kovalčík a bylo to 0:5. Poté Slavkov začal střídat, ani tak však nápor neupadal. Naopak Gavenda byl 2 minuty na hřišti a už zvedal ruce po rohu Ulricha a následné přesné hlavičce -0:6. V 71. minutě  zakončil svůj střelecký den na 5 gólech Kovalčík, po přihrávce Gavendy - 0:7. V 75. minutě dostal Slavkov výhodu pokutového kopu, ten proměnil sám faulovaný hráč Gavenda  - 0:8. V 81. minutě zvyšoval na již 0:9 Lhotský, když proměnil samostatný nájezd na brankáře. Desítku gólů uzavřel po překvapivém dlouhém autu Gavendy, Muroň. Který sám před brankářem nezaváhal ­ 0:10. A skóre definitivně uzavřel po centru Klementa hlavou Gavenda­-0:11.



Sestavy


TJ DUBINA Větřkovice
P. Minařík [-] - T. Urban [-] (46. B. Peter [-] ) , R. Ferenc [-] , R. Střílka [-] , J. Weisz [-] - V. Krajíček [-] (78. A. Vymazal [-] ) , P. Pavlíček [-] , R. Lichovník [-] - P. Kopl [-] (73. J. Hopp [-] ) , S. Kopl [-] (46. M. Kukol [-] ) - D. Vojvodík [-] (67. L. Mička [-] )

TJ Sokol Slavkov B
J. Novák [-] - R. Klement [-] , P. Kapitán [-] , M. Mičker [-] (68. O. Tichý [-] ) , J. Grigoriadis [-] (57. O. Ruso [-] ) - M. Javorský [-] (61. J. Lhotský [-] ) , R. Muroň [-] , J. Kovalčík [-] , V. Marek [-] - D. Pavelek [-] (14. M. Gavenda [-] ) , L. Ulrich [-]

ŽK: 29. R. Střílka .
Hráči zápasu: J. Novák , J. Kovalčík , M. Gavenda .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - PRETSCH David (N), ONDERKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Nejnovější události

M. Lhotský 20:16 17.8.2016 e

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku