Slavkov opět naděloval


0

Vávrovické béčko schytalo ve Slavkově debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bůra za poločas

Od úvodních minut na hřišti vládlo jedno mužstvo a to favorit Slavkova.  Již v 6. minutě centr Marka přiťuknul Muroň ke Kovalčíkovi a ten z 12 metrů zamířil přesně k tyči - 1:0. O 2 minuty později znova závar v šestnáctce hostů, míč přistál na voleji Muroňovi a ten ho krásně trefil k tyči. 2:0. A když ve 14. minutě Gavenda šťastně s tečí proměnil přímý kop, bylo skoro definitivně rozhodnuto - 3:0. Slavkov se sice dalších 20 minut střelecky odmlčel, ale dál svého soupeře jednoznačně přehrával. Krásnou bombou z 25 metrů se prezentoval Klement, tak však pouze zazvonila na břevně hostující branky. Slavkov se tak dočkal zvýšení náskoku ve 34. minutě Ruso centrem našel Kovalčíka a ten se hlavou z pětky nemýlil - 4:0. Poločasový výsledek stanovil ve 45. minutě po přihrávce Gavendy Pavelek, když proměnil samostatný nájezd -5:0.

Slavkov polevil a desítka nepadla

                Slavkov ani v druhém poločase nenechal svého soupeře vydechnout. V 52. minutě zatočil míč do šibenice z 16 metrů Pavelek - 6:0. V 58. minutě docílil hattricku Kovalčík -7:0, a když se o minutu později prosadil bodlem Gavenda, vypadalo, že desítka brzo padne – 8:0. Odvracet se ji snažil gólman Banetka , který vynikajícím zákrokem zneškodnil krásný volej Gavendy. V 72. minutě stačil hostující gólman vyrazit Pavelkovu střelu pouze k dobíhajícímu Mičkerovi a ten neměl problém posunout míč do branky - 9:0. V závěru už Slavkov přeci jen trochu polevil a tak svůj nejlepší jarní výkon desítkou nekorunoval. 



Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČAPEC Libor - CAHEL Jakub (N), BARTUSEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Nejnovější události

M. Lhotský 20:16 17.8.2016 e

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku