Páté Kozolupy vyloupily třetí Ledce!


Branky


76. P. Fryč - 9. P. Tejc , 44. P. Tejc , 83. J. Čech , 86. P. Pancurák
0

 

Ledce se se svými fanoušky rozloučily porážkou, na celkovém třetím místě to ale nic nemění. Kozolupy se naopak posunuly ještě před Nečtiny a jsou páté.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Na podzim Ledce dobyly Kozolupy v poměru 5:2 a ty se dnes prakticky stejnou mincí dokázaly pomstít. Uštkly domácí již v deváté minutě, když se před Pochobradským zjevil Petr Tejc a vyběhnutého gólmana přehodil. Prakticky totožná situace se odehrála ještě v závěru prvního dějství a hosté tak odcházeli do kabin s dvougólovým náskokem. Největší návštěva kola - 113 diváků - ale samozřejmě ještě doufala, že jejich barvy s duelem něco udělají.    

 

A tak se také stalo. Volný přímý kop skvěle zahrál Pavel Fryč přes zeď na přední tyč a dodal Ledeckým naději. Jenže hosté si vítězství již vzít nenechali a ještě dvakrát shodně udeřili do otevřené obrany soupeře. Přečíslení dva na jednoho nejprve využil Jakub Čech a po chvilce i Pavel Pancurák. Ledce tak končí sezónu na třetím místě, dvě příčky zpět a s pětibodovým mankem jsou právě Kozolupy. 

 



Ohlasy k zápasu


FK Ledce
Mach Jaroslav: "Všechny branky jsme dostali jako přes kopírák, soupeř pouze proměňoval šance, které jsme jim nabídli. Hráli jsme příliš staticky. Už jsme rádi, že je konec a můžeme odpočinout."

TJ Sokol Kozolupy
Hucl Jan: "Byli jsme lepší po celý zápas. Vypracovali jsme si i více šancí a tomu také odpovídá skóre."



Počet diváků: 113. Rozhodčí: KRATOCHVÍL Václav - NOVÁK Pavel (N), SLÁMA Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.