5:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia Úněšov si poradila se Sokolem Dobříč


Branky


1. M. Mižár , 17. P. Eger , 24. P. Eger , 48. P. Nechutný , 52. D. Randa - 40. Š. Levora
0

Necelá paesátka diváků byla svědkem domácího vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku se střílelo

Marek Mižár otevřel skóre hned na začátku zápasu. Gól v první minutě zápasu je vždy skvělý a to se pak hraje, když víte, že od začátku máte náskok. A tak to i vypadalo. Alespoň v souvilosti s přesností střel. Další přesná trefa totiž přišla opět od Slavie. Běžela 17.minuta a Eger zvyšoval na 2:0. Stejný hráč pak ve 24.minutě dokonce už na 3:0. Hosté ale nic nevzdávali a snažili se o zvrácení nepříznivého stavu. Snaha vyšla ve 40.minutě, kdy se o snížení zasloužil pravidelný Dobříčský střelec Levora. A za stavu 3:1 se šlo i na pauzu.

Slavia to nakonec zvládla

Druhá půle začala podobě jako ta první. Gólem. Petr Nechutný přesně umístil míč za záda gólmana Nového a Slavia opět vedla o tři branky. Ale ne nadlouho. Za chvíli totiž vedla už o čtyři. Na 5:1 se měnil průběžný výsledek v 52.minutě. Do konce zápasu už góly nepadaly a tak se hráči rozešli za stavu 5:1 pro Úněšov.



Sestavy


TJ Slavia Úněšov
J. Bouda [-] - P. Nechutný [-] (74. Š. Toráč [-] ) , D. Randa [-] , M. Mižár [-] (78. M. Hlous [-] ) , M. Mižár [-] , J. Jedlička [-] (63. T. Nenadovič [-] ) , T. Janda [-] , D. Huml [-] , Z. Hlous [-] , P. Eger [-] (85. F. Kovařík [-] ) , E. Eger [-]

TJ Sokol Dobříč
T. Nový [-] - J. Kusák [-] , R. Strych [-] , F. Souček [-] , D. Cink [-] - V. Šimice [-] - V. Zeman [-] , Š. Levora [-] , M. Fencl [-] - M. Kondelík [-] , V. Svoboda [-]

ŽK: 71. M. Mižár .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: OLIVERIUS Jiří - JANDA Karel (N), ŽÁKOVEC Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.