Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Balvín s Hyrátem se postarali o výhru Všerub!


Branky


0

Tento zápas byl důležitý pro oba týmy, jelikož se střetly v přímém souboji o třetí příčku. Všeruby postavily doma silnou sestavu a rozdrtily Pňovany 7:2! Tímto výsledkem se Všeruby o bod dostaly před Pňovany. Pňovanští hráči mají před sebou ještě 2 utkání na rozdíl od Všerub a to je velký výhoda. V příštím kole čeká Pňovany doma poslední Přehýšov a o 2 týdny později venku Zbůch, který je na tom také špatně. Z toho vyplývá, že Pňovany mají velikou šanci na dosažení třetí příčky. Všeruby v příštím kole čeká volný los a poslední kolo sehrají doma s Líněmi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Silné duo Hyrát s Balvínem si rozdělili branky po dvou

Tento zápas byl přímým soubojem o třetí pozici v tabulce. Všeruby dnes nastoupily do utkání svědomitě a měly k dispozici velmi silnou sestavu. Jejich kádr byl doplněn ještě o hráče A mužstva. Pňovany se sešly ve špatném počtu a bylo to dnes pro ně těžké. Hned od začátku domácí svého soupeře přehrávali a Pňovany se na nic pořádného nezmohly. Postupnou kombinací se domácí dostávali až přímo před bránu Tomáše Dalíka, který to dnes neměl vůbec jednoduché. Všeruby se dostávaly až moc snadno do zakončení a hosté propadali v obraně. Jako první otevřel skóre utkání Jiří Balvín v 9. minutě. Hostům se ještě na tuto branku povedlo najít odpověď. V 15. minutě Luboš Mečl srovnal stav zápasu. O chvíli později druhý domácí borec z A mužstva Jan Hyrát vstřelil druhou branku v 18. minutě. Za dalších pár minut Jan Hyrát zvyšoval už na 3:1 v 25. minutě. Aby Jiří Balvín nebyl pozadu, tak také přidal na svůj účet druhou branku a celkově čtvrtou pro svůj tým. Branka padla až na konci poločasu v 45. minutě. Poté se už nic významného nestalo a domácí zaslouženě po poločase vedli 4:1!

 

 

Všeruby si konec pohlídaly + Balvínův hattrick

2. poločas probíhal ve stejném duchu jako ten první. Domácí stále tlačili na pilu a jednoznačně svého soupeře přehrávali. Další branku na účet domácích přidal Jiří Balvín a to v 51. minutě. Touto brankou zkompletoval hattrick a potvrdil, že je velmi platným hráčem. Tento borec hraje i za A mužstvo a ukazuje, že v poslední době má velikou formu. Ještě v této minutě přišel další přesný zásah do Dalíkovy branky, tentokrát se stal střelcem Jan Vrba. V 56. minutě hosté alespoň snížili na 6:2 zásluhou Petra Loukoty. Gólový brankostroj Všerub nemohl zakončit nikdo jiný než právě Jiří Balvín, který v 75. minutě upravil na konečných 7:2! Pro hosty to musela být potupná porážka. Domácí si touto výhrou ještě vykřesali naději na zisk třetí pozice, ale musíme zmínit, že Pňovany mají zápas k dobru. Navíc teď čeká Pňovany doma Přehýšov a pak zajíždějí v posledním kole na půdu Zbůchu, takže Pňovany to mají všechno ve svých rukách. 



Ohlasy k zápasu


SK Všeruby B
Jaroslav Zeman (trenér A mužstva, hráč B mužstva): Dnes to byl dobrý zápas. Jsem moc spokojen. Jednoznačně jsme soupeře přehráli. Přišlo i dost lidí. Jednoznačně našimi nejlepšími hráči byli Hyrát s Balvínem.

TJ Sokol Pňovany
Ondřej Bindar (hráč): Spokojeni nejsme. Jeli jsme sem s velkým sebevědomím, ale bohužel jsme se sešli ve špatném počtu. Domácí nás hodně přehrávali. My teď máme před sebou poslední Přehýšov a pak nás čeká Zbůch, tak snad to zvládneme. Uvidíme, jak to bude pokračovat dál. Potřebujeme stále body na jistotu a na to si věříme. Doufáme, že odehrajeme kvalitní a spolehlivý zápas.



Sestavy


SK Všeruby B
P. Kotva [-] - K. Bárta [-] , J. Převor [-] , S. Kudík [-] (60. P. Rubáš [-] ) - J. Hyrát [-] (75. M. Cába [-] ) - J. Jendek [-] (70. D. Rubáš [-] ) , J. Balvín [-] - V. Greiner [-] , R. Přerov [-] , V. Krýsl [-] , J. Vrba [-]

TJ Sokol Pňovany
T. Dalík [-] - R. Vacula [-] (15. M. Hůla [-] ) , K. Jindra [-] , L. Mečl [-] (75. J. Pelant [-] ) , P. Loukota [-] , M. Hejkal [-] , T. Šikýř [-] , V. Dražský [-] , O. Bindar [-] , V. Albl [-] , J. Kafka [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: BOHUN Josef - ZEMAN Jaroslav (N), ALBL Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.