Jan Hyrát spasil Všeruby 4 góly!!!


Branky


25. P. Mošna , 44. L. Pešík , 78. R. Trykar - 27. J. Hyrát , 44. J. Balvín , 47. J. Hyrát , 60. J. Hyrát , 65. J. Hyrát , 85. V. Greiner
0

Zápas mezi týmy TJ Sokol Kozolupy a SK Všeruby B nabídl velmi zajímavou podívanou. V zápase padlo celkem 9 branek, což je nejvíce z celého víkendového kola. Všeruby si pochutnaly na Kozolupech a zvítězily 3:6! Ale hosté odehráli 3 čtvrtiny zápasu v 10 hráčích, jelikož jejich zkušený matador obdržel červenou kartu za 2 žluté. Domácí tak měli velikou příležitost, aby se postarali o překvapení, jenže na hřišti měly Všeruby "zlatou hvězdu" v podobě Jana Hyráta, který opravdu řádil a vstřelil 4 branky. Pro domácí bylo velmi obtížné sebrat tomuto hráči balon z kopaček. Všeruby si tak upevnily své postavení v tabulce na 4. místě. Na druhou Blatnici mají obrovskou bodovou propast, ale na 3. místo Pňovan můžou ještě pomýšlet. Tak se těšme co nám přinese příští kolo. Všeruby zavítají do posledního Přehýšova a Kozolupy si najdou cestu do Pňovan.

Důležitá poznámka: Od teďka máte všichni možnost ohodnotit zápas v různých kategoriích např.: výkony obou týmů, výkony rozhodčích, kvalita zápasu, nápoje, jídlo, hrací plocha, zázemí, můžete ohodonotit i celou sestavu týmu, jaký kdo podal výkon, bodovat můžete od 1 do 10, 10 je nejlepší a 1 nejhorší. POZOR: OHODNOTIT ZÁPAS MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ. Pokud nejste ještě registrováni, nevadí. Stačí na těchto webových stránkách vyplnit registrační formulář, který vám zabere max. 5 minut. A poté už se můžete s chutí pustit do hodnocení. Chceme tak zjistit, kde je jaká úroveň ať už rozhodčích nebo zápasu. Kdo má lepší zázemí či hřiště. Podle vašeho hodnocení jednotlivých hráčů můžeme také vybrat ty nejlepší do sestavy kola. Využijte této příležitosti a pomozte nám tak vytvořit statistiku jednotlivých údajů, aby se vědělo, kde kdo je v čem lepší a v čem horší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herákovo vyloučení

První polovina zápasu nám nabídla celkem dost zajímavých akcí a šancí. 1. poločas vypadal celkem vyrovnaně i když hosté byli mírným favoritem. Skóre zápasu otevřeli domácí a o jejich první gól se postaral Petr Mošna v 25. minutě. Poté se ale stalo něco, co nikdo asi z přítomných hráčů či diváků nečekal. Nastala situace jednoho faulu hned po gólu a Rudolf Herák měl k němu nějaké své připomínky a tak dnešní hlavní rozhodčí pan Karel Nesvadba udělil Herákovi žlutou kartu. Ten ale nepřestal a trval na svém a tak rozhodčímu nezbývalo nic jiného než mu udělit i druhou žlutou kartu a tím pádem si Herák vysloužil červenou kartu a musel odejít po zbytečném vyloučení do sprch. Zkušený matador a hráč minulého kola tak výrazně oslabil svůj tým. Pro domácí to vypadalo velmi slibně, když vedli 1:0 a ještě hráli proti oslabenému soupeři. Jenže hostům to nějak neublížilo, ba naopak, jakoby začali hrát svůj lepší fotbal a také měli dnes ve své sestavě velikou posilu z A týmu - Jana Hyráta. Ten vyrovnal stav utkání hned ve 27. minutě. Pak přišli 2 slepenci v podobě gólů. Ve 44. minutě se do vedení dostali znovu domácí zásluhou Luboše Pešíka, pak ale ještě v téže minutě hosté srovnali stav na 2:2 díky Jiřímu Balvínovi. Z gólů to bylo v poločase všechno a obě mužstva odešla za tohoto stavu do šaten. V 1. poločase se musely celkem udělovat 4 žluté karty a ještě 1 červená.

 

 

 

Mladá hvězda ozářila Kozolupy

Na to, že domácí byli v početní výhodě, tak průběh 2. poločasu tomu vůbec neodpovídal. Jelikož hosté měli v rukávu velmi cenné eso. Jan Hyrát se prosadil svým druhým gólem již ve 47. minutě a dostal tak svůj tým do vedení. To samozřejmě nebylo všechno, co by nám tento mladý 20 letý borec předvedl. Hosté dál přehrávali domácí i v oslabení a už v 60. minutě se dostali do vedení 2:4 zásluhou opět Jana Hyráta, který tak potvrdil svoji aktuální formu ze sobotního zápasu okresu III. třídy na domácí půdě proti Žihlím, kde dokázal také vstřelit hattrick. Pro domácí to ale ještě dnes nebyl konec. Ještě je čekalo pár horkých chvil. Jan Hyrát zpečetil osud Kozolup a v 65. minutě vstřelil dnes již svůj 4. gól a pozor, VÍKENDOVÝ 7 GÓL! Je vidět, že tenhle kluk fotbal umí a mohl by hrát i vyšší soutěže. Nebýt jeho, tak by možná Všeruby dnes nevyhrály. Hyrát tak zařídil vítězství hostů. Brankám ještě nebylo konec a v 78. minutě se o snížení postaral domácí Radek Trykar. Poslední gól utkání, celkově již devátý stál opravdu za podívanou. Domácím se povedla v 85. minutě krásná akce, kterou dokázali vyšperkovat ke krásné kombinaci a na jejím konci stál Václav Greiner a ten tak udělal poslední tečku za dnešním zápasem. Celkový stav zápasu skončil v poměru 3:6! Zápas shlédlo pěkných 90 diváků a ti určitě nemohli být zklamáni z dnešního výsledku i když domácí nedokázali bodovat, tak se jim snad fotbal líbil. V celkovém součtu si dnes Jan Hyrát připsal 4 branky + 1 asistenci a pro domácí byl tento hráč katastrofou. Pro ně bylo velmi obtížné sebrát Hyrátovi míč z kopaček. 2. poločas se už obešel bez karet. Jako nejlepšího hráče za domácí jmenujeme Matěje Maštalíře, který jako jediný ještě zkoušel něco se zápasem udělat a nabízel se do šancí. Za hosty naprosto jednoznačně jmenujeme Jana Hyráta. Jmenované hráče najdete pak v pondělní sestavě kola a můžete pro ně hlasovat až do polední středy!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozolupy B
Jan Hucl (trenér): Se zápasem nejsem spokojen, protože prohrát s týmem, který odehrál téměř celý zápas o 10 hráčích je špatné. Kdyby hráli v 11, tak to by nám tolik nevadilo, když jsem hráli s tak silným týmem. Celý zápas asi rozhodl Jan Hyrát, který vstřelil 4 branky. Toho jsme bohužel nedokázali zastavit. Hrál moc dobře, jeho výkon musím vyzdvihnout. Byl hvězdou zápasu. Je škoda, že jsme tento zápas prohráli.

SK Všeruby B
Jaroslav Zeman (trenér A týmu a obránce B týmu): S celkovým zápasem jsem moc spokojen. Naši kluci hráli fakt dobře, navíc jsme dokázali vyhrát o 10 hráčích na hřišti. Jan Hyrát byl náš nejlepší hráč. Navíc jsme měli dostatek hráčů na střídačce a byli jsme posíleni o 2 dorostence. Utkání se nám moc povedlo.



Místo: Kozolupy. Počet diváků: 90. Rozhodčí: NESVADBA Karel - HUCL Jan (N), TUREČEK Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.