Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všerubští rozmetali Sulkov na 7 kusů!


Branky


0

Utkání 13. kola mezi týmy SK Všeruby B a TJ Sparta Sulkov B mělo jasného favorita. Kdo by si pomyslel, že Sulkov alespoň na chvíli potrápí domácí, tak byl na omylu. Domácí doslova smetli Sulkov z povrchu poměrem 7:0 a odčinili tak svoji minulou prohru rovněž 7:0 v Blatnici. Pro Sulkov byl tento zápas nesmírně těžkým, jelikož domácí se sešli v celkem silné sestavě. Všeruby si tak i nadále drží 4. příčku se 17 body. Sulkovu patří předposlední příčka tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sulkov vydržel klást odpor přes 30 minut

Tento zápas byl jasnou záležitostí pro Všeruby, které dnes nastoupily v silné sestavě a měly dostatečný počet lidí na střídání. Jejich lavička byla doplněna o 3 dorostence. Navíc měly v základní sestavě jednu posilu z A týmu. Sulkov sem přijel pouze s 12 hráči, takže měly jen jednu možnost vystřídat. Podle toho také vypadal obraz celého zápasu. Hned od úvodu se Všeruby pustily do Sulkova velmi dravě. Dokázaly si vypracovat spoustu šancí a Sulkov nepustily do žádných velkých příležitostí. Hosté tak mohli jen a jen bránit a pokusit se, co nejdéle udržet bezbrankový stav. To jim vydrželo až do 34. minuty, kdy skóre zápasu otevřel domácí Midhat Džilič. Po tomto gólu to šlo s hosty velmi rychle z kopce. Domácí si dělali co chtěli, jen se nedokázali tak často prosazovat. Do konce poločasu už žádná branka nepadla a tak obě mužstva odešla do kabin za stavu 1:0.

 

 

 

 

 

 

Rozdrcení Sulkova

V 2. poločase domácí ještě více přitvrdili na své aktivitě a takový tlak nešel prostě ustát. Hrálo se čistě na 1 bránu. Hostům se nedařila hra, nedokázali si vytvořit nějaké pěkné kombinace, které by je posunuly do útočného pásma. Velký kolotoč domácích nastartoval Jan Jendek, který se prosadil v 50. minutě. Po tomto gólu to šlo ráz na ráz. Čím více se blížil konec zápasu, tím byli sulkovští více unaveni a domácí jejich chyby potrestali. O třetí branku domácích se v 69. minutě postaral Jan Hyrát. Po tomto gólu nestačil brankář domácích lovit míče ze své sítě. Jelikož v 73. minutě se prosadil čtvrtý střelec domácích Josef Převor. Hra plynula v rychlém tempu. O 5 branku se postaral Jan Jendek v 79. minutě, pro kterého to byl momentálně druhý úspěšný zásah. O 2 minuty později se mu podařilo zkompletovat hattrick a v 81. minutě už vedli domácí 6:0. A aby toho nebylo pro Sulkov málo, v 86. minutě se prosadil Jiří Balvín a udělal za zápasem krásnou sedmou tečku pro domácí. Všeruby tak zcela jasně zaslouženě vyhrály 7:0! Celý zápas probíhal bez nějakých větších potyček a dnešní hlavní rozhodčí pan Stanislav Sladký byl rád, že nemusel nikomu ukazovat ze své kapsičky žlutou či červenou kartu. Jako nejlepší hráče za domácí musíme jmenovat Rudolfa Heráka, kterému je už 50 let a na hřišti jako správný kapitán podal srdnatý výkon i přesto, že nevstřelil žádnou branku, má právo na to, aby se ucházel v sestavě kola. Dále do sestavy kola zařazujeme Jana Jendeka za jeho hattrick. Tyto hráče určitě najdete v sestavě kola pro které můžete hlasovat až do polední středy!

 



Ohlasy k zápasu


SK Všeruby B
Jaroslav Zeman (trenér A týmu, hráč B týmu): Tento zápas byl pro nás naprosto jednoznačný. Sulkov jsme jasně přehrávali po všech stránkách, nedali jsme jim moc příležitostí. Navíc jsme se dnes sešli v silné sestavě a měli jsme jednoho hráče na pomoc z našeho A týmu, takže pro nás je to zasloužená výhra.

TJ Sparta Sulkov B
Pavel Sekerka (vedoucí): Náš tým podal strašný výkon. Nedali jsme si vůbec žádné dobré přihrávky. Byli jsme absolutně bez útoku. Chyběli nám naše starší opory v týmu. My jsme dnes nastoupili s většinou mladými kluky. Hra od nás vypadala jakoby kluci nikdy neviděli balon.



Sestavy


SK Všeruby B
P. Kotva [-] - J. Balvín [-] , M. Džilič [-] (46. M. Hodina [-] ) , S. Kudík [-] (46. J. Vrba [-] ) , R. Herák [-] , J. Převor [-] , J. Zeman [-] (53. D. Vaněk [-] ) , D. Tureček [-] , R. Přerov [-] , J. Hyrát [-] , J. Jendek [-]

TJ Sparta Sulkov B
J. Blahout [-] - M. Třeštík [-] , R. Javorský [-] , J. Dubský [-] , D. Bukvald [-] , D. Tomáš [-] , P. Novotný [-] , J. Straka [-] , M. Rolník [-] , P. Kubík [-] (46. P. Kubeš [-] ) , D. Rolník [-]

Místo: Všeruby. Počet diváků: 30. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - KRÝSL Václav (N), ROHRHOFER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.