Žichlice v oslabené sestavě dokázaly uspět ve Vysoké Libyni!


Branky


0

Před zápasem byly velkým favoritem Žichlice, ale ty měly docela početnou marodku a tak domácí dnes toho mohli využít. Přes to Žichlice byly o něco lepším týmem a v zápase uspěly 1:3. Tato výhra pro hosty znamená, že jsou aktuálně na 3. pozici a v příštím zápase si to přímo rozdají s Kozojedy. Za to Vysoká Libyně tímto výsledkem potvrdila, že skončí na úplném chvostu tabulky. V posledním kole zavítají do Kožlan.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si v klidu pohlídali 1. půli

Domácí před zápasem neměli co ztratit a hned z počátku zápasu ohrozili asi 2x branku soupeře. Žichlice bojují právě o 3. místo v tabulce a dnes přijely do Vysoké Libyně ve slabé sestavě, protože měly zraněné hráče. Po menších šancích domácích měli hosté standardní situaci, při které míč proběhl vápnem, a žichličtí nebyli schopni míč dorazit do branky. Poté z další standardní situace, která se zahrávala asi 15m za vápnem dali hosté úvodní branku. Centrovaný balon doletěl až za obranu k Josefu Šrámkovi a ten ihned z první poslal nohou balon do sítě ve 22. minutě. Po gólu měli hosté další šance ke skórování, obzvláště ze standardních situací. To až na závěr 1. půle přišla změna ve skóre. Z pravé strany zahrávali hosté dlouhý out do pokutového vápna. Míč proskákal až k Aleši Rampichovi, který se nemýlil a svoji střelou po zemi k tyči zvýšil náskok svého týmu na rozdíl dvou branek ve 44. minutě. Branka byla vlastně tím posledním, co se v 1. půli událo. Když shrneme tento poločas, tak hosté byli tím, kteří udávali tempo hry a zahrávali nakopávané balony. Domácí si prakticky nevytvořili pořádnou gólovou šanci a většina hry se odehrávala na jejich polovině hřiště. Obě mužstva tak odešla do kabin za stavu 0:2.

 

Klidná dohrávka

Ve 2. půli se povedlo domácím rychlé snížení na 1:2 a to v 50. minutě. Zásluhu na tom měl Lukáš Jindra, který vybojoval balon na 30m před vápnem a povedl se mu průnik až do pokutového vápna, odkud krásně zavěsil balon do sítě. Po krásném gólu se domácí moc do velkých šancí nedostali a hosté si o pár minut později vzali dvoubrankové vedení zpět a to v 76. minutě. Šťastným střelcem se stal Josef Šrámek. Po gólu přišel pro hosty nemilý trest v podobě červené karty, kterou zbytečně obdržel Josef Šrámek za řeči. Dalo by se říci, že to byl dnes Šrámkův zápas, který byl snad u všeho, čeho jenom mohl. Po červené události se zápas už jenom dohrával. Domácí sice tlačili hosty na jejich polovině, ale neměli žádnou vyloženou šanci. Zápas tak skončil zaslouženým a také očekávaným vítězstvím Žichlic v poměru 1:3! Dnešní zápas pískal pan Josef Lang, který udělil pouze jedinou kartu, která už byla zmiňována. Jinak zápas nějak výrazně neovlivnil. Jako nejlepšího hráče za domácí jmenujeme Petra Hájka. Za hosty jmenujeme Pavla Zusku.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Vysoká Libyně
Miroslav Šlechta (předseda, vedoucí): Za 2. půli jsem spokojen, tam to bylo dobojované a kluci podali dobré nasazení. Hosté neměli až moc šancí ke skórování. Povedli se jim góly z ničeho, které nebyly vypracované. Jak jsme odehráli celý 2. poločas, tak je škoda, že takto nehrajeme vždycky.

TJ Sokol Žichlice
Luděk Štrunc (vedoucí): Jsem rád, že jsme to zvládli. S vítězstvím jsem spokojen. Kluci dobře bojovali. Ve Vysoké Libyni se nám většinou moc nedaří a málokdy tady vyhráváme. Nevím, čím to je. Jinak za dnešek jsem s 1. půlí spokojen. 2. půli už jsme měli pod kontrolou, ale naše hra byla o něco horší a snažili jsme se to hrát více po zemi.



Počet diváků: 20. Rozhodčí: LANG Josef - ROVENSKÝ Jan (N), CHRAMOSTA Alex (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.