J. Krša 35.
1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední celek tabulky odváží domů cenné vítězství!


Branky


35. J. Krša - 22. L. Jindra , 57. L. Jindra
0

Utkání 11. kola mezi týmy FK Trafo Hadačka a TJ Sokol Vysoká Libyně nám nabídlo velmi vyrovnanou podívanou. V tomto zápase mohl zvítězit opravdu kdokoliv, nakonec tím šťastným se stala Vysoká Libyně, která se tak odpoutala z posledního místa tabulky. Utkání nabídlo spoustu šancí na obou stranách, jichž nejvíce využili hosté, kteří tak zvítězili 1:2! Pro V. Libyni je to teprve 2. vítězství za 3 body v sezóně. Navíc o to cennější, když dokázali vyhrát pouze o 11 hráčích na hřišti!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi vyrovnaná půle

V tomto zápase nastoupily proti sobě celky ze spodní části tabulky. Od těchto týmů se dal očekávat veliký boj. Podle toho taky vypadal obraz celé první půle. Hra se přelévala z jedné strany na druhou. Šancí bylo na obou stranách poměrně dost a úvodní branku tak mohl vstřelit kdokoliv. Ale první minuty patřily Hadačce, která více tlačila hosty ke své bráně. Pak se V. Libyně trocha oklepala a dokázala se dostávat do více šancí. Úvodní branka padla po breaku hostů a v 22. minutě se tak prosadil Lukáš Jindra. Hadačka věděla, že ještě má dost času na vyrovnání, které se jim povedlo už v 35. minutě. Autorem branky se stal Jindřich Krša. Poté hra pokračovala ve stejném sledu i nadále, ale už žádný z týmů se nedokázal prosadit a tak oba týmy šly do kabin smírně za stavu 1:1. Jinak poločas se odehrál celkem čistě bez větších problémů.

 

 

 

Štěstí přálo hostům

Druhá půle hry pokračovala ve stejném duchu jako ta první. Opět jsme mohli vidět několik šancí na obou stranách. Tento zápas mohli vyhrát jako domácí tak hosté. Ale více toho fotbalového štěstíčka se přikulilo na stranu V. Libyně, která se dostala do vedení 1:2 v 57. minutě. Byla to breaková situace 3 na 2, která poté vyústila 2 na 1 a tato akce byla krásně zakončena Lukášem Jindrou, který tak dnes dosáhl 2 vstřelených branek a stal se tak jako jediným střelcem hostů. Hadačka se ještě snažila srovnat stav zápasu, ale bylo to marné. Hosté dnes předvedli velmi dobrý výkon a musíme podotknout, že celý zápas odmakali pouze v 11 hráčích bez nějaké možnosti na střídání. O to je pro Vysokou Libyni vítězství cennější. Dnešní hlavní arbitr pan Josef Lang nemusel udělovat žádné napomenutí a bylo vidět, že hra se nesla v poklidném duchu. Vzhledem k špatnému výkonu domácích nemůžeme jmenovat žádného hráče do sestavy. Jako nejlepšího hráče za hosty musíme jmenovat již 51 letého Jaroslava Kučeru jako nejstaršího člena týmu a zároveň odehrál výborný zápas. Jeho obrana povolila soupeři pouze jedinou branku a to se musí ocenit. Je také pravděpodobné, že se v ní může objevit i dnešní autor 2 branek Lukáš Jindra. Pro nejlepší hráče kola můžete hlasovat už od pondělního večera až do polední středy.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Trafo Hadačka
Vlatimil Pech (předseda): Náš tým podal na hřišti strašný výkon. Hosté byli i o něco lepší. Směrem dopředu jsme byli moc špatní, nedokázali jsme se prosazovat. Ten fotbal byl po herní stránce velmi špatný ani se nedalo na něj dívat. Navíc hosté měli ještě 2 staré stopery, takže o to je to pro nás horší, že naši kluci je nedokázali přehrát. Byla to bída.

TJ Sokol Vysoká Libyně
Miroslav Šlechta (trenér): Z dnešního zápasu jsem na 100% spokojen. Všichni kluci podali skvělý výkon. Obrana byla perfektně sehraná. Většina našeho týmu se právě skládá z mladých kluků a ti opravdu celý zápas dřeli až na krev. Odmakali opravdu celý zápas. Je to pro nás senzační výhra.



Sestavy


FK Trafo Hadačka
M. Junek [-] - J. Střelec [-] , D. Píša [-] , J. Junek [-] , V. Polášek [-] - J. Krša [-] , A. Běhounek [-] , F. Hausner [-] - J. Zajíček [-] , R. Knedlhans [-] , R. Vítek [-] -

TJ Sokol Vysoká Libyně
K. Štrunc [-] - T. Soukup [-] , J. Kučera [-] , P. Hubka [-] , D. Boháč [-] - P. Pacourek [-] , P. Kopka [-] , P. Hájek [-] , T. Malý [-] - D. Horký [-] , L. Jindra [-]

Místo: Hadačka. Počet diváků: 60. Rozhodčí: LANG Josef - PÍCL Martin (N), MALÝ Peter (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.