1:2
(1:2)
26. T. Sekyra
42. J. Frühauf (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

22.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cheznovice přidali další výhru !


Branky


24. P. Vaněček - 26. T. Sekyra , 42. J. Frühauf (p.)
0

Jestli někdo suvereně zvláda jarní zápasy a tak to jsou cheznovičtí, kteří zatím na jaře jediný duel neprohrali a dal se drži na třetí přičce a pár bodů od postupu.Volduchy si v pohodě drží střed tabulky.Souboj těchto celku předvedl zajímavou podívanou.Poslední duel , který spolu tito celky spachali skončil lépe pro Volduchy , které dokázali nad Cheznovickými výzrát a zvítězili 4:2 , ale dnes mají oba týmy uplně jinou formu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj atraktivní již od začátku !

Zápas začal v rychlém tempu, ale na hře bylo jasně vidět , že jí zvládaji lépe hosté.Již od začátku si dokázali vytvářet šance a převážně drželi míč na svých nohách.Ovšem ve 24 minutě se dokázali prosadit domácí! A to po krásné individuální akci , kdy se dokázali uvolnit domácí ůtočník Pavel Vaněček, který přešel, jak přes stopera, tak přes brankáře a svou přesnou střelou dokázal poslat domácí celek do veení 1:0, ale reakce hostů na tuto branku byla zvednout hru o 200% a to se jim za velmi krátkou dobu vyplatilo, když po hezké kombinační akci si našel míč hostujícího záložnika Tomáše Sekyru , který poslal míč do nektrýté častí brány a vyrovnal ,tak stav zápasu na 1:1.Hosté se rozhodli tempo držet a přidat vedoucí branu a to po mnoha šancích a trefene tyči a ve 42 minutě po ruce domácího hráče byla nařízena penalta ve prošpech cheznovic, ke které se postavil záložník Jan Frůhauf a ten se nemílil a trefil přesně k tyčí , což znamenalo pro hostujíci celek vedení 2:1.Do přestávky již celky nic nezměnili a stav zápasu byl tedy po první polovině hry 2:1. 

Domácí se snažili o vyrovnání

Do druhého poločasu oba celky nastoupili bojovně, domáci ale o něco víc a snažili se o vyrovnání.Domácí tlačili na branu a hosté ve hře trošku polevili.A pár minut před koncem se kopal pokutový kop  ! Který , ale ůspěšný nebyl protože Cheznovický brankář zasáhl skvěle a dokázal míč vystrčit nad břevno.Do konceutkání se již nic nezměnilo a hosté si dokázali udržet těsnou výhru 2:1 a také jarní neporazitelnost prodloužit o jeden další zápas !



Ohlasy k zápasu


TJ Volduchy B
Pavel Bron: Hosté byly výrazně lepší a měli hodně šanci.Měli jsme také poměrně dost šancí, ale vedení jsme stratili kvůli naši chybě.Ve druhé půli už jsme byly lepši a byla jen škoda, že se nám nepodařilo vyrovnat. Rozhodčí piskáli spravedlivě a diváci byly výborní.

FC Cheznovice 96
Karel Hlavička: Výhru jsme mi spíž zdálo, že jsem utrpěli, než odehráli.Hodně jsme se trápili .Měli jsme hodně šancí . ale spoustu jsme jich nedali a taky platí co nedáš dostaneš.Naše hra nebyla dobrá a diváci a rozhodčí byly dobří.



Sestavy


TJ Volduchy B
M. Zlatohlávek [-] - J. Zeman [-] (46. V. Melka [-] ) , L. Straka [-] , J. Přibík [-] , J. Kratochvíl [-] - P. Bron [-] , J. Černý [-] , J. Raizer [-] (7. V. Kodl [-] ) , R. Pernica [-] - P. Vaněček [-] , D. Rieger [-] (80. M. Plundrich [-] )

FC Cheznovice 96
P. Štochl [-] (46. A. Tráva [-] ) - J. Steiner [-] (80. J. Fast [-] ) , M. Sommr [-] , T. Šťastný [-] (59. V. Soyma [-] ) , M. Lang [-] - T. Sekyra [-] , R. Vaník [-] , J. Frühauf [-] , J. Sommer [-] - K. Hlavička [-] , J. Lang [-] (63. J. Kolmačka [-] )

ŽK: 64. L. Straka - 40. R. Vaník , 43. J. Frühauf .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOMÍNEK Stanislav - AUBRECHT Jan, KODÝTEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.