2:1
(1:0)
88. J. Soukup (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mirošov proti Břaským vítězně !


Branky


20. M. Bernard , 77. V. Šmatlák - 88. J. Soukup (p.)
0

Tyto týmy držíci se okolo středu tabulky spolu o víkendu zabojovali a bylo na co koukat! Mirošov je jeden s celku pomíšlejíci na postup do vyšší soůtěže a proto je pro ně každý zápas nesmírně důležitý a každy bod velmi cenný .Břasy jsou celek , který na postup již dosahnout nemohou, ale mohou si zajisti krásne umístění v půlce tabulky. Minulý zápas těchto soůpeřu skončil vítězstvím břašským 2:1, takže domácí to budou chtít vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mirošov skoroval

Zápas začal ve velmi aktivním tempu , ale problémem byl stav trávníku , který nebyl uplně v pořadku.Již od začatku si, ale mirošov dokázal vytvořit slušné šance a ve 20 minutě se jim podařilo skorovat a to když se dostal k míči Mirošovský Michal Bernard , který po krásném centru od svého spoluhráče, už neměl těžkou práci a trefil odkritoun branů.Což znamenalo vedení pro domácí 1:0.Břasy vyrovnali hru a snažili se co nejřív vyrovnat skore, ale to se jim v první puly nepovedlo i když měli slibné šance.V prvním poločase si nakonec domáci vedení udrželi. 

Poslední minuty rozhodli o vítězi!

Ve druhém poločase se břasy dál snažili o vyrovnání a herně se jim to dařilo, protože byly aktivnější a již od začátku si vytvářeli slibné ůtoky.Domáci se snažili hru srovnat, ale břasy měli herně pořád trochu navíc, ale ve 77 minutě po odehraném rohovém kopu dokázali domáci přidat druhou branu a muž, který se oni zasloužil se nemílil a přesně skoroval a byl to Václav Šmatlák.Pro břasy to znamenalo , že pokud chtějí dnes pomýšlt na body budou muset zabrat.A tento herní styl se jim ve 88 minut vyplatil, kdýž Jiří Soukup dokázal skorovat a snížil, tak stav zápasu na 2:1.Hosté se snažili o vyrovnáni, ale do písknutí už to nestihli.A tak si domáci Mirošov odnesl vítězství 2:1. Pokud ste utkání navštívil, tak určitě ohodnotě , jak se vám líbili prostředi a , jak vám třeba chutnal párek.



Ohlasy k zápasu


FC Mirošov
Sýkora: Zaslouženě jsme vyhráli akorát na konci zápasu jsme nedokázali využít penaltu.Bylo to velmi pěkné utkání , diváci byly výborní a rozhodčí pískali, bez jakéhokoliv problému.

SK Primalex Břasy
Radek Nový: Domaci zacali lepe...nam delal hodne problemy teren...v druhej puli jsme zlepsili hru ale bohuzel stesti pri nas nestalo v zaveru...remiza by byla spravedlivejsi pro oba...



Sestavy


FC Mirošov
T. Beránek [-] - D. Šimonovský [-] (59. L. Starinský [-] ) - M. Bernard [-] (46. J. Shorný [-] ) , J. Križánek [-] (46. L. David [-] ) , J. Jurina [-] (46. D. Dědič [-] ) , R. Štverák [-] , Z. Špetka [-] , P. Bezděk [-] , V. Šmatlák [-] , J. Bezděk [-] , M. Kubeš [-] (52. P. Beránek [-] )

SK Primalex Břasy
Š. Žižka [-] - M. Triner [-] (73. V. Kroc [-] ) , J. Lukáč ml. [-] , J. Egrmajer [-] , R. Nový [-] , L. Černý [-] (46. M. Liška [-] ) , D. Kroc [-] , P. Kalaš [-] , V. Kofroň ml. [-] , J. Soukup [-] , M. Lukáč [-] (65. J. Vlček [-] )

ŽK: 75. L. David , 89. V. Šmatlák - 22. R. Nový , 75. Š. Žižka , 90. J. Lukáč ml. . ČK: 87. L. David .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: STANĚK Petr - SÝKORA Vlastimil (N), KOMÍNEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.