Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

20.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný duel, který rozhodli penalty !


0

Duel těchto celku mohl hodně naznačit o tom, jak to výpadá s konečným obrazem tabulky.Raková , kteá se nacházi na 4 místě a je to jeden z těch celku , který ještě stále mohou pomýšlet na postup do výšší soůtěže a také Mirošov je ten poslední, který tu šanci ještě má.Zápas těchto soůpěru v minulosti , tedy na podzim dopadl jednoznačně pro Rakovou, která si odnesla vítězství 4:0, ale dneska tomu bylo jinak. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas již od začátku vyrovnaný!

Zápas začal v né v zrovna pěkném počasí a ne zrovna velkem počtu diváku.Již od začatku panovala ve hře vyrovnaná nálada.Na chvili měli míč domáci a na chíli zase hosté.Ovšem ne za dlouho po začatku zápasu dokázali Rakovští tohoto stylu hry využít a to když se do skvělé střelecké situace dostal domácí kanonýr Šilhánek Jaroslav,  který naprosto přesně našel skulinku vobraně domácích dokázal se propracovat k šanci a svou střelou překvapil golmanaa a domáci tedy vedli 1:0.Hosté se snažili o vyrovnání , aleza nedlouho se hra dostala opět do vyrovnaného režimu.Ovšem hostédokázali využít části kdy byly ve hře lepší a po krásné týmové akci stál na jejím konci auto vyrovnávaci branky Jan Šimonovský, který se nemílil a přesně prostřelil domácího golmana.Na hernim stylu to zase nic neměnilo oba celky hrály stejně dobře a  oba se snažili využít nadějných šancí, ale v prvním poločasu už se to žadnému nepovedlo a tak se do kabin odcházelo za vyrovnaného stavu 1:1.

Bojovný poločas s jasnou tečkou

Do druhého poločasu nastoupili oba celky s bojovou náladou a to urvat zápas na svoů stranu.Domáci a hosté se rvali ač mohli a na skoré to zatím nic neměnilo, ale v 65 minutě byla ta ostrost až moc velká a to když Mirošovský ůtočník David Ladislav zfauloval domácího hráče a po druhém napomenutí musel odejít do kabin.hosté tedy měli situaci rázem velmi těžší.Domáci začali lépe napadat a s možnosti, které jim vyloučení umožnilo se snažili vitěžit branku a 80 minut jim to umožnila a to při utočném výletu domácích do obrany soůpeře se po krásne finální přihrávce rozhodl vystřelit ostrostřelec Pavel Procházka a rázem měl zápas jiný obrázek, ale hosté si řekli, že ač nemají jednoho hráče , tak i tak nemusí být slabši.Po této brance , jako by chytili druhou mízu a bojovali statečně a za necelých 5 minu jim tato hra přinesla ovoce.Míč si našel Tomáše Beránka, který svou střelu umístil přesně mezí tři tyče a bylo opět vyrovnáno !Zápas se dohrál vklidu a hráči se už chystali na penalty.

Domácí nakonec vítězně !

Po nerozhodnem stavu 2:2 se šlo na penalty.Oba týmmy bojovali statečne, ale nakonec dokázali domáci zvítězit 6:5.Pokud ste zápas navštívil , tak budeme rádi kdýž ohodnotíte atmosféru. jídlo a rozhodčího.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Raková B
Pavel Janda: Již od začátku to byl velmi vyrovnaný duel.Zdálo se mi , že v některých pasážích jsme byli lepší , ale nakonec to skončilo příjemně. Rozhodči předvedl relativně dobrý výkon a diváci fandili ač na to jaké bylo počasí výborně.

FC Mirošov
Pan Sýkora: Byl to velmi Zajímavý zápas.Zdálo se mi , že byl rozdělen na 20 minut , kdy jednou jsme hráli lépe mi , pak zase domáci.Výkon rozhodčího nebyl vůbec dobrý , kdy náš hráč byl faulován ve vápně ze zadu , ale rozhodčí udal jen žlutou kartu.Mohli jsme dneska vyhrát a diváci ač byla zima přišli a fandil



Sestavy


TJ Sokol Raková B
P. Šístek [-] - F. Bůcha [-] , J. Šilhánek [-] , P. Procházka [-] , R. Harnoch [-] , J. Blažek [-] (52. V. Běhounek [-] ) , M. Pelc [-] , O. Král [-] , T. Nolč [-] , J. Nolč [-] , D. Balík [-]

FC Mirošov
P. Skala [-] - P. Beránek [-] (52. T. Beránek [-] ) , J. Križánek [-] , J. Šimonovský [-] (57. M. Bernard [-] ) , J. Jurina [-] (67. L. Martinec [-] ) , L. David [-] , R. Štverák [-] , Z. Špetka [-] , P. Bezděk [-] , V. Šmatlák [-] , M. Kubeš [-]

ŽK: 10. T. Nolč , 57. V. Běhounek - 57. L. David , 65. J. Jurina . ČK: 89. T. Nolč - 65. L. David .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BÍBA Zbyněk - HAVRÁNEK Martin, HUCL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.