2:1
(0:1)
44. L. Čada
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

20.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Až konec zápasu určil vítěze !


Branky


60. J. Černý , 82. J. Straka - 44. L. Čada
0

Když už tomu není moc zápasu od určení vítěze sezony, nektere týmy se rozhoduji pro velmi zajimavá řešeni.Snaži se povolat hráče s A týmu a také se snaží bojovat až do morku kostí.V případě dnešního duel se jednalo o obrovskou a ostrou bojovost.Protože přece jen soupři jsou si to relativně rovni a minulý duel skončil lépe opět pro Volduchy, dneska byla ta podívaná rozhodnězajimavější!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný začátek

V prvním poločase si domácí s hosti herně velmi rozuměli a zápas to byl tedy velmi vyrovnaný.Je pravda, že hosté měli několik zajímavých šanci a na straně domácích tomu nebylo jinak.Ale oba celky nedokázali se pořad nějak trefit.Velmi se bojovalo a blížil se konec poločasu a k mýči se dostal  kakejcovský hráč Ladislav Čada, který po krásném centru hostujícího záložnika stal na pravém místě a svou hlavou přesně trefil bránu domácích Volduch.Po prvním poločase tedy dokázali zvítězit hosté, ač v hře jsou lepší domáci. První poločas skončil 1:0.

Domácí přitlačili !

V druhém poločase se domáci rozhodli zvrátit zápas na svou stranu.A herně totak vypadalo již od začátku poločasu .Domáci se snažili využít šance , tlačili a bojovali ahoste stáleodolavali, ovšem v 60 minutě vzal hru do svých rukou Honza ČERNÝ a jako správný ůtočník dokázal vstřeli velmi pěknou branku.Domácím se podařilo vyrovnat , ale zápas ještě zdaleka nebyl podle jejich představ to pravé.Všechno to změnil utočný atak v podání Jiřího Straky , který zabojoval ve vápně a našel kousek místa v brance , což pro brankáře znamenalo se jen kouknout za sebe.Hosté měli eště zajímavé pozice, ale domáci dokázali Výsledek udržet a zaslouženě tedy zvítězili 2:1. Pokud jste toto utkání navštívili, tak budeme rádi , když jej ohodnotíte !



Ohlasy k zápasu


TJ Volduchy B
Pave lBron: Od začátku jsme byly lepším celkem a to se projevilo na obrazu hry.Je pravda, že jsme neproměnili několik vyložených šanci , ale a tak jsme si výsledek ubojovali.Hosté vstřelili pěknou hlavu ,a to byla vedoucí branka, ovšem mi jsme přitlačili a zase jsme byly lepší celek. Rozhodčí předvedl optimální výkon ač na drobné chyby.

TJ Slávie Kakejcov
Jiří Dvořák: Zápas jse mi zdál od začátku vyrovnaný a hosté dokázali s dálky převratit zápas.Zápas jsme dohráli v 9 a bylo to pro nás velmi poučné, ale také velmi těžké.Zápas to byl velmi ostrý a oproti minule to byl nářez. A diváci byly příjemní a fandili, jak měli .



Sestavy


TJ Volduchy B
J. Černý [-] - J. Zeman [-] (46. J. Kratochvíl [-] ) , L. Straka [-] , M. Hupák [-] - J. Hoblík [-] , J. Přibík [-] , J. Raizer [-] (72. V. Kodl [-] ) , J. Straka [-] , R. Pernica [-] - M. Zlatohlávek [-] (81. M. Plundrich [-] ) , D. Rieger [-]

TJ Slávie Kakejcov
J. Šmolík [-] - J. Dvořák [-] , J. Lorenc [-] , J. Pour [-] , J. Majer [-] , R. Piml [-] , J. Ludín [-] , K. Masný [-] (46. K. Císař [-] ) , R. Svitek [-] , L. Čada [-] , V. Sazima [-]

ŽK: 25. L. Straka , 32. J. Zeman , 56. J. Přibík , 82. V. Kodl - 55. R. Svitek . ČK: 65. V. Sazima .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: LISÝ Jiří - HLAVSA Radek, BERAN Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.